MAGAZİN
okuma süresi: 3 dak.

VIP ve Premium abonelerine Shaggy konser bileti

VIP ve Premium abonelerine Shaggy konser bileti

<P>Kuzey Kıbrıs Turkcell, 16 Ağustos Pazar akşamı Club Mansion'da düzenlenecek Shaggy konseri için VIP ve Premium abonelerine bilet hediye ediyor. </P>

Yayın Tarihi: 12/08/09 08:16
okuma süresi: 3 dak.
VIP ve Premium abonelerine Shaggy konser bileti
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den verilen bilgiye göre; VIP ve Premium aboneleri arasında düzenlenecek çekilişle sevilen sanatçının hayranlarına 50 adet iki kişilik konser bileti verilecek. Kampanyaya katılmak isteyen Kuzey Kıbrıs Turkcell VIP ve Premium aboneleri, cep telefonlarının kısa mesaj bölümüne 'SHAGGY" yazıp 4212'e kısa mesaj göndererek çekilişe katılabiliyor. 08 Ağustos 13 Ağustos tarihleri arasında gönderilen mesajlar arasında noter huzurunda yapılacak çekilişle 50 kişi iki kişilik bilet kazanacak. 13 Ağustos Perşembe günü yapılacak olan çekilişle belirlenecek olan 50 talihli, konserden önce biletlerini Club Mansion'da kurulacak olan Kuzey Kıbrıs Turkcell standlarından alabilecek.

Amerikan Müzik Ödülleri'nde birçok kez yılın en iyi erkek sanatçısı ödülüne layık görülen dünyaca ünlü sanatçı Shaggy'nin KKTC'de vereceği ilk konser için yoğun katılım bekleniyor.

Premium ve Vip paket nedir?
Kuzey Kıbrıs Turkcell'lilerle en ekonomik konuşmanın yolu olan 600 Premium ve 1200 VIP paketlerini alan aboneler hem daha uygun fiyata konuşabiliyor, hem de özel uygulamalardan yararlanabiliyorlar. 600 Premıum paketi ile tüm KKTCELL'liler ile 600 dakika konuşmak 100 TL, dakikası 24 kuruş yerine 17 kuruşa. 1200 VIP paketi ile 190 TL'ye 1200 dakika konuşmak mümkün. Bu paketle dakikası 24 kuruş yerine sadece 16 kuruşa konuşuluyor. Bu paketlere üye olan abonelerin aldıkları özel uygulamalar arasında özel müşteri temsilcisi, ücretsiz KKTCELL hizmetleri (numara değişikliği, yeni hat alımı) ve adrese hizmet, Araç Yıkama, Havaalanı Taksi Hizmeti, Cihaz Tamir, Kuru Temizleme, Çiçek Gönderimi Organize Etme, Sinema-Restorant Reservasyonu, Rehber Hizmeti, Çilingir Hizmeti, Cam ve Camcı Hizmetleri, Lastik Servisi, Araç Çekilmesi, Kiralık Araç Reservasyonu bulunmaktadır.

Nasıl üye olunur?
Premium veya VIP Paketine üye olmak için PAKET yazıp seçilen paketin dakikasını yazarak 8780'e kısa mesaj göndermek yeterlidir (Örnek: PAKET 600). Ayrıca KKTCELL Bölge Ofislerinden, Abone Hizmet Noktalarından ve 444 0533 Müşteri Hizmetleri'nden Paket Tarife aboneliği yapılabilir.
Star Kıbrıs

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.