Arda Gündüz ile Haluk Levent'in düet çalışması bir ay içerisinde başlıyor
<STRONG>Arda Gündüz</STRONG>, <STRONG>Haluk Levent</STRONG>'in düet teklifini kabul etti. "<STRONG>İki engel</STRONG>" şarkısının düet çalışmaları bir ay içerisinde başlıyor.
Kıbrıs Postası Özel - Şermin Sarro
Kıbrıs'ın tanımış sanatçılarından Arda Gündüz, Haluk Levent'in düet teklifini kabul etti.
Kıbrıs şarkısı olan "İki engel" şarkısını Kıbrıslı bir sanatçı ile seslendirmek istediğini açıklayan Haluk Levent, ilk teklifini Arda Gündüz'e yaptı.
Haluk Levent ile Arda Gündüz'ün, "İki engel" şarkısının düet çalışmalarına bir ay içerisinde başlayacağı açıklandı.
Haluk Levent'in Kıbrıs menajeri İrfan Andaş, Kıbrıs Postası'na yaptığı açıklamada, Haluk Levent ile Arda Gündüz'ün yakında çalışmalara başlayacağını açıkladı.
Andaş, Kasım veya Aralık ayı içerisinde müzik çalışmalarının tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti.
İrfan Andaş, "Haluk bey, Kıbrıs şarkısı olan "İki engel" isimli şarkıyı bir Kıbrıslı sanatçı ile seslendirmek istedi. Bu Kıbrıslı sanatçının da Arda Gündüz olmasını istedi" diye konuştu.
"Arda Gündüz'ün teklifi kabul etmesi bizi mutlu etti. Ona sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum" diyen Andaş, Haluk Levent'e de Kıbrıs değerlerine önem verdiği için teşekkür ettiğini belirtti.
Andaş, Haluk Levent'in 16 albümü içerisinde 16 tane Kıbrıs şarkısı bulunduğunu hatırlatarak, "Kıbrıs'a olduğu kadar, Kıbrıslı besteci ve müzik adamlarına da değer verdiği için, kendisine menajeri olarak değil Kıbrıslı bir kişi olarak teşekkür ediyorum" dedi.
İLGİLİ HABER
24 Eylül 2011, Cumartesi
14:12
Haluk Levent, Arda Gündüz ve Örge Volkan ile düet yapmak istediğini açıkladı
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.