MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Demet Akalın konserinde Kıbrıs basınının çekim yapmasını istemedi

Demet Akalın konserinde Kıbrıs basınının çekim yapmasını istemedi

Cratos Premium Hotel'in eğlence merkezi Port Cratos 9 Haziran Cumartesi akşamı pop müziğinin <BR>başarılı ismi Demet Akalın'ı sahnesinde ağırladı. Geçen haftaki olaylı konseri sonrası aldığı eleştirilerden dolayı Kıbrıs basınının çekim yapmasını istemeyen sanatçı, konser öncesinde Türkiye'den gelen basın mensuplarıyla röportaj yaptı<BR>

Yayın Tarihi: 10/06/12 08:55
okuma süresi: 2 dak.
Demet Akalın konserinde Kıbrıs basınının çekim yapmasını istemedi
A- A A+

Kıbrıs Basınının Çekim Yapmasına Engel Oldu

Cratos Premium Hotel'in eğlence merkezi Port Cratos 9 Haziran Cumartesi akşamı pop müziğinin
başarılı ismi Demet Akalın'ı sahnesinde ağırladı.

Geçen haftaki olaylı konseri sonrası aldığı eleştirilerden dolayı Kıbrıs basınının çekim yapmasını istemeyen sanatçı, konser öncesinde Türkiye'den gelen basın mensuplarıyla röportaj yaptı.

Tatsız geçen konser sonrasında yaşadığı 3 haftalık bebeğini düşürdüğünü ileten Akalın, doktorunun stres ve üzüntünün düşüğe sebep olduğunu bildirdi ve tekrar çocuk yapmayı istediklerini söyledi.

Son albümü 'Aşk've Erdem Kınay ile düetleri 'Rota' ile başarıya ulaşan ve müzik dünyasında en çok dinlenenler listelerinde üst sıralarda yer alan Demet Akalın röportaj sonrası çıktığı sahnede dansçılarıyla görsel bir şölen sundu. Enerjisi bir an olsun düşmeyen Akalın,söylediği kıpır kıpır şarkılarla sevenlerini coşturdu.

Konser tarihi olan 9 Haziran'ın Bülent Ersoy'un doğumgünü olması sebebiyle Demet Akalın sanatçıya sahneden şarkı armağan etti. Port Cratos'u dolduran yaklaşık 1500 kişi bu muhteşem gecede bir an olsun yerinde durmadı.
Dövmeleri Dikkat Çekti

Sanatçıyı konserinde eşi Okan Kurt yalnız bırakmadı. Demet Akalın'ın bileğindeki Okan yazılı dövmesi ve diğer bileğindeki kurt resimli dövme dikkatlerden kaçmadı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.