SPOR
okuma süresi: 4 dak.

1'nci Lig'e bir adım daha...

1'nci Lig'e bir adım daha...

K-Pet 2. Lig ekiplerinden Görneç, evinde ağırladığı Tatlısu'yu zor da olsa yenmeyi başararak 1'inci Lig'e bir adım daha yaklaştı.

Yayın Tarihi: 14/04/14 08:07
okuma süresi: 4 dak.
1'nci Lig'e bir adım daha...
A- A A+

Görneç, ecel terleri döktüğü ve ilk yarısını yenik kapattığı karşılaşmayı, 49'ncu dakikada İrfan'ın ve 61'inci dakikada Haşim'in golleriyle kazanmayı başardı.

Görneç bu karşılaşmayı kazanarak, ligin son haftasına en yakın takipçisi Denizli'nin 3 puan önünde girdi. Önümüzdeki hafta Vadili ile karşılaşacak olan Görneç bu maçtan 1 puan bile alsa 1'inci Lig'e doğrudan yükselen takım olacak.

***

K-Pet 2.Lig takımlarından Görneç konuk ettiği Tatlısu karşısında kazanırken ecel terleri döktü

K-Pet 2. Lig ekiplerinden Görneç, evinde ağırladığı Tatlısu'yu zor da olsa yenmeyi başararak 1'inci Lig'e bir adım daha yaklaştı. Görneç, ecel terleri döktüğü ve ilk yarısını yenik kapattığı karşılaşmayı, 49'ncu dakikada İrfan'ın ve 61'inci dakikada Haşim'in golleriyle kazanmayı başardı. Görneç bu karşılaşmayı kazanarak, ligin son haftasına en yakın takipçisi Denizli'nin 3 puan önünde girdi. Önümüzdeki hafta Vadili ile karşılaşacak olan Görneç bu maçtan 1 puan bile alsa 1'inci Lig'e doğrudan yükselen takım olacak.

Maçın ilk yarısını 1-0 mağlup kapatan Görneç galibiyete ikinci yarıda bulduğu gollerle ulaştı

Kıbrıs Postası - Cemil GARİP

YER: Görneç Üç Şehitler Stadı

HAKEMLER: Osman Küçük, Ahmet Dayı, Ali Akçınar

GÖRNEÇ: Hasan Bilal, Zeki Sönmez, Doğuş Beyit, Rifat İnce, Mehmet İnce,Haşim Girgin (Emrah), Levent Akçagil (Uğur), Cem Dağoğlu, Hasan Denizalp (Mehmet Şah), Besim Denizalp, İrfan Boşnak

TATLISU: Hüseyin Platin, Hasan Özgür, Salahi Hoca, Fırtına Özdil, Mustafa Arıkan, Murat Ormancı, Kadri Alagöz, Salih Talhaoğlu, Burak Sarıkaya, Barış Çetin, Osman Küçük (Hüseyin Ermiş)

GOLLER: Dk.49 İrfan, Dk.61 Haşim (Görneç), Dk.2 Barış (Tatlısu)

K-Pet 2.Lig'de haftanın önemli karşılaşmasında Tatlısu'yu konuk eden Görneç zor da olsa kazanarak 1.Lig'e bir adım daha yaklaştı. İlk yarısını 1-0 yenik kapatan Görneç ikinci yarıda bulduğu gollerle Tatlısu'yu 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Dk.1: İrfan'ın vuruşunda rüzgarın da etkisiyle sert giden topu kaleci Hüseyin zor da olsa kornere çelmeyi başardı.

Dk.2: Tatlısu takımının soldan kullandığı köşe vuruşunda ceza alanı içerisinde iyi yükselen Barış topu ağlara gönderdi ve Tatlısu'yu 1-0 öne geçirdi.

Dk.42: Görneç takımının Haşim'in kullandığı serbest vuruşta Tatlısu defansı tehlikeyi uzaklaştırdı ve ilk yarı Tatlısu'nun 1-0 tamamlandı.

Dk.49: Gelişen Görneç atağında Levent'in ceza alanı içerisine yaptığı ortada İrfan güzel bir kafa vuruşu yaparak skora dengeyi getiren golü kaydetti (1-1).

Dk.61: Görneç takımının Mehmet'le kullandığı köşe vuruşunda Haşim iyi yükselerek topu ağlara gönderdi ve Görneç'i 2-1 galibiyete yükselten golü kaydetti.

Dk.68: Ceza alanı dışından Tatlısu'nun kullandığı serbest vuruşta top üst direkten geri döndü.

Geriye kalan dakikalarda karşılaşmada başka gol olmayınca Görneç karşılaşmayı 2-1 kazanarak ligin son haftasına en yakın takipçisi Denizli önünde 3 puan farkla girdi. Önümüzdeki hafta Vadili karşısında bir puan bile alması halinde Görneç 1.Lige doğrudan yükselen takım olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.