SPOR
okuma süresi: 4 dak.

DAÜ rakip tanımıyor

DAÜ rakip tanımıyor

Türkiye Üniversiteler arası 1. Hentbol Ligi Antalya grubunda mücadele eden DAÜ kız ve erkek takımları oynadıkları 4 karşılaşmayı da kazandı

Yayın Tarihi: 17/04/14 08:21
okuma süresi: 4 dak.
DAÜ rakip tanımıyor
A- A A+

Atatürk Üniversitesi'nin ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi'ni de farklı yenen DAÜ kız takımı grubunda lider durumda bulunuyor

12 saat içerisinde iki zorlu karşılaşma yapan DAÜ erkek takımı ise önce Süleyman Demirel Üniversitesi'ni ardından da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'ni yenerek gruptan çıkmayı garantiledi

Antalya'da gerçekleştirilmekte olan Türkiye Üniversiteler arası hentbol 1.Ligi'nde mücadele eden DAÜ kız ve erkek takımları oynadıkları ikişer maçı da kazanarak gruplarında lider olarak yollarına devam ediyorlar.

İlk gün Atatürk Üniversitesi'ni farklı mağlup eden DAÜ kız takımı dün de Afyon Kocatepe Üniversitesi'ni farklı yenerek gruptaki liderliğini sürdürdü.

DAÜ erkek takımı ise 12 saat içerisinde çıktığı iki zorlu karşılaşmada önce Süleyman Demirel Üniversitesi'ni ardından da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'ni yenerek gruptan çıkmayı garantiledi. Erkek takımımız bugün Atılım Üniversitesi'ni de yenmesi durumunda gruptan lider olarak çıkacak.

Kızlarımız Yine Fark Yaptı

Ligin ilk maçında Erzurum temsilcisi Atatürk Üniversitesi'ni 49-17 gibi farklı bir skorla mağlup eden DAÜ kız takımı dün karşılaştığı Afyon Kocatepe Üniversitesi karşısında da 41-23 galip gelerek hem gruptaki ikinci galibiyetini almış oldu hem de liderliğini sürdürdü. Baştan sona rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen DAÜ'de Cansın ve Çağla oynadıkları güzel oyunla öne çıkarken, Ayşe Mullacuma gollerini atmaya devam etti. Karşılaşmada Ayşe Mullacuma 12 Cansın ise 11 gole imza atan oyuncularımız oldular.

Kız takımımız bugün Çukurova Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek.

Erkekler zoru başardı

İlk maçta Süleyman Demirel Üniversitesi ile karşılaşan DAÜ erkek takımı çok zorlu bir mücadele sonrası karşılaşmayı 29-28 kazanmasını bildi. Karşılaşmaya tutuk başlayan DAÜ maçın başlarında 6-2 geriye düştü. Sonrasında oyunda dengeyi kuran takımımız bulduğu gollerle skoru eşitledi. Maçın son düdüğü çalana kadar büyük çekişme içinde geçen karşılaşmada bir DAÜ öne geçti, bir Süleyman Demirel. Özellikle kaleci Ahmet'in yaptığı kurtarışlarla rakibin gol yolları tıkanınca maçın son saniyelerinde skor avantajını yakalayan takımımız karşılaşmadan 29-28 galip ayrılmasını bildi.

DAÜ erkek takımı ilk gün gecenin son maçını oynadıktan ve yaklaşık 12 saat sonra ikinci günün ilk maçını da oynayan takım oldu. Mehmet Akif Ersoy takımı ile de oldukça çekişmeli bir karşılaşma oynayan DAÜ ikinci yarının ortalarından sonra yakaladığı 3 sayılık farkı son saniyelere kadar korudu ve son anda yediği gole rağmen karşılaşmayı 2 sayı farkla 33-31 kazanmasını bildi.

DAÜ erkek takımı bu sonuçla gruptan çıkmayı garantilerken bugün karşılaşacağı Atılım Üniversitesi karşısında da kazanması durumunda grubunu lider tamamlamış olacak ve bir sonraki gün diğer grubun ikincisi ile finale yükselme maçı oynayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.