SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Sponsor aranıyor

Sponsor aranıyor

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu, sponsorluk tekliflerinden henüz olumlu cevap alamadı. Bugün herhangi bir talip çıkmazsa, yarışmanın sponsorluğunu kurum üstlenecek

Yayın Tarihi: 17/04/14 08:00
okuma süresi: 2 dak.
Sponsor aranıyor
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu'na (KKTOK) bağlı Ralli Komitesi tarafından düzenlenen 2014 Ralli Sezonu'nun ikinci yarışı için tüm hazırlıklar tamamlandı. Ancak yarışın sponsoru henüz belirlenmedi.

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu, sponsorluk tekliflerinden henüz olumlu cevap alamadı. Bugün herhangi bir talip çıkmazsa, yarışmanın sponsorluğunu kurum üstlenecek.

"Çalışmalarımız yoğun bir tempoda devam ediyor" diyen KKTOK Başkanı Hasan Macila, "Üç, dört firma ile temasımız oldu. Ancak henüz kesinleşen bir sponsor yok. Sponsor arıyoruz. Bulamazsak da yarışımız gerçekleşecek. Ne olacak? Yarışın sponsorluğunu kurum yapacak. Yarışın adın da KKTOK Yarışı olacak" şeklinde konuştu.

20 Nisan 2014, Pazar günü gerçekleşecek olan sezonun ikinci yarışının adı henüz konulmadı. Ancak yarışın parkuru günler öncesinden belrlendi. Kanlıköy Göleti'nden başlayacak yarış, Fazıl Plümer Koruluğu'nda tamamlanacak.

Yarışçılar, 5 kilometre uzunluğundaki bu özel ve yeni parkuru, toplam 4 kez geçecekler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.