SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Teniste çifte galibiyet

Teniste çifte galibiyet

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Rumi Çocuk Spor Oyunları Konya'da görkemli bir Açılış Töreni ile başladı. Bu yıl, geçmiş yıllara oranla hem spor branşlarında hem de katılımcı ülke sayısında artış yapılarak organizasyonun çapı genişletildi.13 branşta toplam 29 ülkeden, binin üzerinde sporcu antrenör ve yöneticilerin katıldığı oyunlarda müsabakalar Tenis ve Satranç ile başladı. Tüm branşlarda Milli Takım düzeyindeki katılımlara ek olarak ev sahibi Konya'nın da müsabakalarda birer takımı yer alıyor.

Yayın Tarihi: 22/04/14 07:49
okuma süresi: 1 dak.
Teniste çifte galibiyet
A- A A+

4 takımın mücadele ettiği Tenis'te sporcuların Uluslararası Klasman Puanları dikkate alınarak belirlenen sıralamada Moldova ve Türkiye sırasıye bir ve iki numaralı seri başları olarak belirlendi. Daha sonar çekilen kura sonucunda ilk gün maçları Türkiye – KKTC ve Moldova –Konya olarak belirlendi.

İlk günkü maçlar sonunda seri başı takımlar hem kızlarda hem erkeklerde 3-0 galip geldiler.

TC – KKTC

Erkekler:

Ege Kökoğlu - Salim Eray 6-4 6-4

Yiğit Sever - Şevki Öksüzoğulları 6-2 6-2

Ege Kökoğlu/Yiğit Sever - Salim Eray/Şevki Öksüzoğulları 6-4 6-1

Kızlar:

Ekin Erçetin - Tuğçe Tuğcu 6-0 6-3

Lara Biter - Saadet Aktuğlu 6-1 6-0

Saadet Aktuğlu/Lara Biter - Tuğçe Tuğcu/Erkin Erçetin 7-5 6-1

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.