SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Ayın futbolcuları Arif ve Salih

Ayın futbolcuları Arif ve Salih

Kıbrıs Türk Futbolcular Derneği ve Kolan British Hospital işbirliğinde spor yazarları Soydan Sakallı, Ahmet Özyaşar, Kıbrıs Türk Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (KTFHGD) başkanı Mehmet Özbilgehan ve Kolan British Hospital temsilcisi Kemal Yakudoğlu'ndan oluşan seçici kurul, K-PET Birinci Lig ve K-PET İkinci Lig'de ayın futbolcularını belirledi.

Yayın Tarihi: 22/04/14 08:09
okuma süresi: 1 dak.
Ayın futbolcuları Arif ve Salih
A- A A+

2013 – 2014 futbol sezonunun son ayın futbolcuları Dumlupınar'dan Arif Uysal ve Denizli'den Salih Beyoğlu oldu.

Henüz 17 yaşında olan ve Dumlupınar'da 10 numara pozisyonunda oynayan Arif Uysal, son haftalarda sergilediği futbol, attığı ve attırdığı gollerle Dumlupınar'ın play off oynamasına büyük katkı yaptı.

K-PET İkinci Lig'de ayın futbolcusu olan genç kaleci Salih Uysal, Denizli'nin sadece 19 gol yemesinde büyük pay oynadı. K-PET Birinci Lige yükselen Geçitkale 30, Görneç ise kalesinde 29 gol gördü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.