SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Mapfree'den Spor Dairesi'ne ziyaret

Mapfree'den Spor Dairesi'ne ziyaret

Mapfree Yaşam Spor Kulübü Başkanı Alişan Şan ve beraberindeki heyet Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu ve Müdür Muavini Mustafa Sütcü'ye teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 25/04/14 08:25
okuma süresi: 1 dak.
Mapfree'den Spor Dairesi'ne ziyaret
A- A A+

Mapfree Yaşam Spor Kulübü Başkanı Alişan Şan ve beraberindeki heyet, Spor Dairesi'ni ziyaret ederek kendilerine gösterilen yakın ilgi ve destekten ötürü Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu ve Müdür Muavini Mustafa Sütcü'ye teşekkür etti.

Basketbol'da play-off maçlarına hazırlanan Mapfree Yaşam Spor Kulübü'nün yöneticileri, ayrıca önümüzdeki ay Türkiye'de düzenlenecek olan Masa Tenisi terfi müsabakalarına katılabilme konusunda da Spor Dairesi yetkilileriyle görüş alışverişinde bulundu. Mapfree Yaşam Spor Kulübü yöneticileri Ömer Şan, Orhan Avcı ve Sanlı Çoban'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Mapfree Yaşam Spor Kulübü Başkanı Alişan Şan, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu'na desteklerinden ötürü bir de anı plaketi takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.