SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Göktaş: "Sertoğlu, KTFF başkanı kalmalı"

Göktaş: "Sertoğlu, KTFF başkanı kalmalı"

Antrenörler Derneği Başkanı Süleyman Göktaş, Hasan Sertoğlu siyasetten çekilmesinin doğru olduğunu ancak Federasyon başkanı olarak devam etmesi gerektiğini söyledi

Yayın Tarihi: 30/04/14 08:34
okuma süresi: 2 dak.
Göktaş: "Sertoğlu, KTFF başkanı kalmalı"
A- A A+

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Süleyman Göktaş, Lefkoşa Belediye Başkan adaylığından çekilen Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu'nun, siyasetten uzaklaşma duygusu içerisinde olduğunu söyleyerek aldığı kararın doğru bir karar olduğunu belirtti.

Kendisini daha açık ifade etmeli

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu'nun kendisini daha açık bir biçimde ifade etmesi gerektiğini söyleyen Göktaş, dışa açılım ve KOP ile yapılan görüşmeler konusunu Hasan Sertoğlu'nun bazı kesimlere tam olarak anlatamadığını da ifade etti. Göktaş, Hasan Sertoğlu'nun bu süreci daha ayrıntılı ve anlaşılır bir biçimde ifade etmesinin daha yararlı olacağını anlattı.

Sertoğlu, KTTF'de devam etmeli

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nun, Haziran ayı içerisinde olağan genel kurulunun yapılacağına da dikkat çeken Süleyman Göktaş, Hasan Sertoğlu'nun yeniden başkanlığa aday olması durumunda kendisini destekleyeceklerini açıklayarak, Sertoğlu'nun KTFF'nin fiziki ve mali alt yapısını düzeltmek adına yaptıklarının ortada olduğunu, bundan sonraki hedefin ise kurumsallaşmak olması gerektiğini sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.