SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Triatlon Hakem Kursu düzenledi

Hakemler kursta

Triatlon Federasyonu'nun Türkiye Triatlon Federasyonu ile işbirliğinde Triatlon Hakem Kursu düzenledi.

Yayın Tarihi: 20/07/14 08:00
okuma süresi: 2 dak.
Hakemler kursta
A- A A+

Kaplıca'da 27 Temmuz 2014 tarihinde gerçekleşmesi gereken sezonun ikinci Olimpik Triatlon Yarışı, yarışın Ramazan Bayramı'na denk gelmesi nedeniyle 10 Ağustos 2014 tarihine ertelendi. Yarış, 7, 8 ve 9 Ağustos 2014'de düzenlenecek hakem kurusunun uygulaması da olacak.

Triatlon Federasyonu'nun Türkiye Triatlon Federasyonu ile işbirliğinde Triatlon Hakem Kursu düzenledi.

Atatürk Spor Kompleksi içerisindeki Sporcu Eğitim Merkezi'nde düzenlenen Triatlon Hakem Kursu 7, 8 ve 9 Ağustos 2014 tarihlerinde gerçekleşecek.

15 Gün Rötar

Kaplıca'da 27 Temmuz 2014 tarihinde gerçekleşmesi gereken sezonun ikinci Olimpik Triatlon Yarışı, yarışın Ramazan Bayramı'na denk gelmesi nedeniyle 10 Ağustos 2014 tarihine ertelendi.

Erteleme için gelen talepleri değerlendirdiklerini belirten Tiratlon Federasyonu Başkanı Fatim Ramiz, "Yönetim Kurulumuz durumu değerlendirdi. Bir sonraki haftada da 1 Ağustos kutlamalarını göze aldık ve yarışın aynı yerde ancak 15 günlük bir erteleme ile 10 Ağustos 2014 tarihinde düzenlenmesini kararlaştırdık" şeklinde konuştu.

Ramiz, yarışın bir yandan da gerçekleşecek hakem kurusunun uygulaması olacağını da sözlerine ekledi.

İlk Yarış

İlki 8 Haziran 2014 tarihinde düzenlenen Olimpik Triatlon Yarışı'nda, sporcular 1500 metre yüzme, 40 kilometre bisiklet ve 10 kilometrelik mesafede yarışmışlardı.

Erkekler Kategorisi'nde Kemal Elektrikçi (Tüfekçispor) 2:20,33'lik derecesi ile birinci olurken; yine kendisine ait parkur rekorunu 3 dakika ile kırmıştı.

Kadınlar Kategorisi'nde ise, Emine Uluçay 2:43,19'luk derecesi ile açık farkla birinci olurken; kendisine ait parkur rekorunu 5 dakika geliştirmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.