SPOR
okuma süresi: 2 dak.

20 Temmuz Rallisi katılımcıları Yavuz Çıkarma Plajı'na demir atmaya başladı

20 Temmuz Yat Rallisi katılımcıları Yavuz Çıkarma Plajı'nda

Hem gidiş, hem de gelişte rüzgar ve dalgalarla zorlu bir mücadele veren 20 Temmuz Yat Rallisi katılımcılarının getirdikleri Türkiye bayrağının, sabah yetkililere teslim edilip, 20 Temmuz kutlamalarının başlaması sağlanacak.

Yayın Tarihi: 20/07/14 08:15
okuma süresi: 2 dak.
20 Temmuz Yat Rallisi katılımcıları Yavuz Çıkarma Plajı'nda
A- A A+

Yelken, Motor ve Kürek Federasyonu'nun düzenlediği 12'nci 20 Temmuz Yat Rallisi, bu sabah Aydıncık'tan getirilen Türkiye bayrağının yetkililere teslimi ile tamamlanacak.

Dün sabah Aydıncık'tan yola çıkan 20 Temmuz Rallisi katılımcıları, yine dün öğleden sonra Girne sahillerine gelip, Çıkarma Plajı'na demir atmaya başladılar.

Önceki akşam Aydıncık'ta onurlarına verilen akşam yemeğine katılan ralliciler, yemekte gerçekleşen bayrak teatisi törenine de şahit oldular.

Yelken, Motor ve Kürek Federasyonu'nun aldığı karar doğrultusunda, en küçük katılımcı olan Sule Şüküroğlu tarafından Aydıncık Kaymakamı Özgür Körükçü'ye KKTC Bayrağı verildi. Aydıncık Kaymakamı Özgür Körükçü de 20 Temmuz Kutlama Etkinliklerini başlatacak olan Türkiye Bayrağını Sule Şüküroğlu'na verdi.

Hem gidiş, hem de gelişte rüzgar ve dalgalarla zorlu bir mücadele veren 20 Temmuz Yat Rallisi katılımcılarının getirdikleri Türkiye bayrağının sabah, Sule Şüküroğlu tarafından yetkililere teslim edilmesiyle birlikte 20 Temmuz kutlamaları resmen başlamış olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.