SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Kort SOS veriyor

Kort SOS veriyor

Yaklaşık bir yıl önce çatının uçması nedeniyle, tenis kortunun bir yıl süreyle yağmur yediğini anımsatan Tenis Federasyonu Başkanı Saffet Barutçu, "Kortumuz bir yıl daha yağmur yemeği kaldırmaz, mahvolur" dedi.

Yayın Tarihi: 17/08/14 09:15
okuma süresi: 2 dak.
Kort SOS veriyor
A- A A+

Tenis Federasyonu'nun kapalı kortunun çatı tamir ihalesinde süreç devam ediyor. Her geçen günün kayıp olduğunu belirten Tenis Federasyonu Başkanı Saffet Barutçu, tamirin gecikmesi halinde büyük zararlara davetiye çıkardığına dikkat çekti.

Yaklaşık bir yıl önce çatının fırtınadan uçması nedeniyle, tenis kortunun bir yıl süreyle yağmur yediğini anımsatan Tenis Federasyonu Başkanı Saffet Barutçu, "Kortumuz bir yıl daha yağmur yemeği kaldırmaz. Yağmur kortumuzun zeminini mahveder ve bu kez de kortun zemini tamiri için ihaleye çıkmak durumunda kalırız. Maddi zarar iki – üç katıda çıkmış olur" şeklinde konuştu.

Gerekli yazışmaların yerel seçimler öncesi yapılıp, tamamlandığını anımsatan Barutçu, "İhaleye başvuru süreci 22 Ağustos 2014, Cuma günü tamamlanacak. Umarım bir sorun çıkmaz ve çatımız yağmurlar gelmeden önce kapanır" dedi.
Kapalı tenis kortu çatısındaki delik her geçen gün büyüdüğü gibi, sağlam yarısında verilmeye devam eden tenis dersleri için de tehlike arz ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.