SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Hedef kamp sonunda açıklanacak

Hedef kamp sonunda açıklanacak

Güzelyurt bölgesi Süper Lig ekibi Bostancı Bağcıl yaptığı güçlü transferler ile bölgede göz doldururken önceki gün üç yabancı transfer ile taraftarlarını umutlandırdı.

Yayın Tarihi: 17/08/14 09:37
okuma süresi: 2 dak.
Hedef kamp sonunda açıklanacak
A- A A+

Yeni sezona önemli transferler yapan Bağcıl , Sabri-Raif Selden kardeşleri, kiralık olarak, başarılı kaleci Türkan'ı, Kadir Hakel, ve komşu takım Yalova'dan genç orta saha oyuncu Zekai Serdar'ı renklerine bağladı. Yeşil beyazlılar önceki gün ise Kamerun orta saha oyuncusu 22 yaşında Hüseyin Fesun'u, 22 yaşında Bulgar orta saha oyuncu Soko İvanı, ve 22 yaşında Bulgar stoper İvan Prodoski'yi denemeye aldı.

Hedef kamp dönüşü açıklancak

Başarılı teknik direktör İltaç Karayel, hedeflerini kamp dönüşünde açıklayacağını söyledi. Karayel takımın yarısından fazla genç ve konumlarında başarılı olduklarını eski ve tecrübelii futbolcular ile çabuk uyum sağladıklarını söyledi. 21 -28 ağustos tarihleri arasında Kartepe de yedi gün kamp yapacaklarını açıklayan Karayel idael kadroyu yapacakları hazırlık maçları sonrası oluşturacağını açıkladı. Son olarak diisplin içinde ve formasını terleten performansları sonucunda ilk on biri belirleyeceklerini dile getirdi..

Niyazi Ergülen

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.