SPOR
okuma süresi: 2 dak.

"Maç yapmak istiyoruz"

"Maç yapmak istiyoruz"

Haftada iki gün antrenman yapan Yenicami Ağdelen Kulübü öz kaynak futbolcuları yetkililere seslendi, "Lütfen bizlere maç yapma olanağı sağlayın

Yayın Tarihi: 24/08/14 09:42
okuma süresi: 2 dak.
"Maç yapmak istiyoruz"
A- A A+

Kıbrıs Türk futbolunda öz kaynağa önem veren spor kulüplerinin başında gelen kulüp, hiç şüphe yoktur ki Yenicami Ağdelen Kulübü'dür (YAK). Her yaştan futbolcu için bir futbol okulu olan YAK'ta sporcular, maç yapamamaları nedeniyle mutsuzlar.

Öğretmenleri Oğuz Karayel yönetiminde, Salı ve Cumartesi olmak üzere haftada iki gün antrenman yapan 13 Yaş Altı YAK Takımı futbolcuları maç yapamamış olmalarından yakınıyorlar.

Yetkililere seslenen YAK öz kaynak futbolcuları, "Lütfen bizlere maç yapma olanağı sağlayın. Bizlerin de ligi olsun, bizler de öğrendiklerimizi uygulama olanağından yararlanalım" şeklinde konuştular.

Çocukların antrenmanlara gösterdikleri ilgiden memnun olduğunu söyleyen 13 Yaş Altı YAK Takımı öğretmeni Oğuz Karayel ise, "Çocukların ilgisi yanında kulüp yönetimin ilgisinden de memnunuz. Ancak çocuklar her hafta 'ne zaman maç yapacağız?' diye soruyorlar ki, bu soruya olumlu yanıt verememek beni de üzüyor" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.