SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Skoru Kasım belirledi 3-2

Skoru Kasım belirledi 3-2

Merhum Yıltan Tağman'ın forma giydiği iki takım Lefke ve Gençlik Gücü'nün karşı karşıya geldikleri anı karşılaşmasında Gençlik Gücü karşısında iki kez mağlup duruma düşen Lefke; merhumun yeğeni Kasım Tağman'ın golleri ile galibiyeti buldu.

Yayın Tarihi: 11/09/14 07:59
okuma süresi: 2 dak.
Skoru Kasım belirledi 3-2
A- A A+

Lefke Türk Spor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yıltan Tağman Anı Futbol karşılaşması dün oynandı. Karşılaşmayı ev sahibi Lefke 3-2 kazandı.

Lefke Türk Futbol Kulübü'nün öz kaynağından yetişen ve daha sonra Lefkoşa'nın yeşil beyazlı kulübü Gençlik Gücü'de de forma giyen merhum Yıltan Tağman'nın anısına düzenlenen karşılaşma 16 Ağustos Karadağ Stadı'nda oynandı.

Her iki takım da ısınma çalışmalarını merhum Yıltan Tağman'ın fotoğrafını taşıyan tişörtlerle yapmaları dikkat çekti.

Karşılıklı Goller

Karşılaşmanın ilk golü konuk ekip Gençlik Gücü'nden geldi, ancak Lefke skoru eşitlemeyi başardı, 1-1.

Gençlik Gücü bir kez daha galibiyete yükselen taraf oldu, Lefke yine beraberliği yakaladı ve karşılaşmanın ilk yarısı 2-2'lik beraberlikle kapandı.

İkinci yarıda golü bulan Lefke, karşılaşmayı 3-2 kazandı ve kupanın sahibi oldu.

Kupa Seremonisi

Her iki takıma da kupa verildiği seremonisinde merhum Yıltan Tağman'ın ailesi ve Lefke Türk Spor Kulübü yöneticileri hazır bulundular.

Geçtiğimiz yıl 14 Eylül 2013 tarihinde yine ayni iki takım arasında oynanan Yıltan Tağman Anı Futbol Karşılaşması'nı, ev sahibi Lefke merhumun yeğeni Kasım Tağman'ın attığı gollerle 4-0 kazanmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.