SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Şampiyon Göçmenköy

Şampiyon Göçmenköy

Kadınlar Futbol Turnuvasına katılan 4 takımın mücadelesinde Şampiyon Göçmenköy B takımı olurken 2'nci Göçmenköy A takımı, 3'üncü Düzova, 4'üncü de Geçitkale oldu. Göçmen köy 2 kupa birden alarak Turnuvaya damgasını vurdu.

Yayın Tarihi: 16/09/14 09:19
okuma süresi: 1 dak.
Şampiyon Göçmenköy
A- A A+

Kıbrıs Postası Özel

Geçtiğimiz hafta sonu Geçitkale Belediyesi'nce düzenlenen 1'inci Geçitkale Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Kadınlar halı saha turnuvasına 4 takım katılarak 2 gün boyunca mücadele etti. Göçmenköy'ün 2 takım olarak katıldığı turnuvaya, Düzova ve Geçitkale kadın futbol takımları da katıldı. 2 gün süren mücadelenin sonunda Göçmenköy'ün A ve B takımları final oynarken, Geçitkale ve Düzova kadın futbol takımları da 3'üncülük ve 4'üncülük mücadelesi verdi. Göçmenköy B takımı turnuvanın sonunda Şampiyonluk kupasını kaldırırken, Göçmenköy A takımı 2'inci, Düzova 3'üncü Geçitkale'de 4'üncü olarak turnuvayı tamamladı.

Cumartesi Günü:

Göçmenköy B - Düzova : 6-4

Göçmenköy A – Geçitkale: 9-3

Pazar günü final ve 3'üncülük maçı:

Göçmenköy B - Göçmenköy A : 5 - 1

Düzova - Geçitkale : 5 -3

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.