SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Buna da şükür!

Buna da şükür!

Galatasaray, Devler Ligi'ne çok kötü bir başlangıç yapmaktan son anda kurtuldu.. Grupta en kolay rakibi Anderlecht'i konuk eden sarı kırmızılılar, Burak'ın uzatmada gelen golüyle puan aldı.

Yayın Tarihi: 17/09/14 07:55
okuma süresi: 1 dak.
Buna da şükür!
A- A A+

Sayısız gol pozisyonundan yararlanamayan sarı kırmızılı ekipte,futbolcular yakaladıkları birçok gol pozisyonundan yararlanamadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Belçika ekibi Anderlecht'i konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, 8 yabancı oyuncusundan 7'sine ilk 11'de görev verdi.

Anderlecht karşısına çıkan sarı-kırmızılı ekipte, yabancı oyunculardan Fernando Muslera, Aurelien Chedjou, Alex Telles, Blerim Dzemaili, Felipe Melo, Wesley Sneijder ve Goran Pandev, ilk 11'de teknik direktör Prandelli'nin tercihleri oldu.

İtalyan teknik adam, Eskişehirspor maçında ilk 11'de yer verdiği Bruma'yı ise Anderlecht maçında yedek soyundurdu

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.