SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Binatlı rahat kazandı

Binatlı rahat kazandı

Binatlı, Geçitkale ile deplasmanda oynadığı maçı rahat kazandı. İskele Cumhuriyet Stadı'nda oynanan maçın ilk devresi Binatlı'nın kontrolünde geçti. Binatlı bu devreyi, 24. Dakikada Hüseyin Sarro'nun attığı golle 1-0 önde tamamladı.

Yayın Tarihi: 28/09/14 10:12
okuma süresi: 1 dak.
Binatlı rahat kazandı
A- A A+

İkinci devrede de etkisini sürdüren Binatlı, 59'da Mehmet Neşe ile skoru 0-2 yaparken, 70'te Burç'un golü skoru belirledi. 0-3

Taraflar yenişemedi
Yalova ile Denizli arasında, Bostancı Fikri Karayel Stadı'nda oynanan maçta taraflar yenişemediler. Mehmet Malek'in yönettiği Batı bölgesi derbisi niteliğindeki maç başladığı gibi golsüz 0 – 0 tamamlandı. Denizli, Süper Lig'den düşen Yalova karşısında, deplasmandan 1 puan alarak, Birinci Lig macerasına başarılı bir başlangıç yapmış oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.