SPOR
okuma süresi: 5 dak.

Gol sağnağı 8-1

Gol sağnağı 8-1

Karşılaşmada sekiz kişi kalan rakibi Çetinkaya'yı 8-1 mağlup eden menekşe beyazlı ekip Lefke, 2014-2015 Futbol Sezonu için aradığı morali bulmayı başardı

Yayın Tarihi: 28/09/14 10:58
okuma süresi: 5 dak.
Gol sağnağı 8-1
A- A A+

STAT: Atatürk.

HAKEMLER: Fehim Dayı, Turgay Misk, Evren Karademir.

ÇETİNKAYA: Ahmet Gardiyanoğlu, Tunç Özgürgün, Çağakan Kılıç, İbrahim Faye, Doğukan Demirman, Erdinç Börekçi, Mehmet Çağan Şimşek, Sercan

Demirman (Evrim Belge), Hüseyin Küsbeci, Kpah Sherman, Akın Topal.
LEFKE: Mehmet Özeralp, Ali Özbahar, Aykut Esmeraslan, Salih Say, Arif Solkanat, Aziz Sakallı (Kemal Solkanat), Yakup Esmeraslan, Arif Öztürk, Ozatite E. Smart (Tuğancan Giray), Kasım Tağman (Fırat Ömür), Meuheukeu Cedric Fein. (Teknik Direktör: Toygar Davulcu.
GOLLER: Dk:48 Sercan Demirman (Çetinkaya); Dk:35 (Pen), dk:42 (Pen), dk:47 ve dk:79 Kasım Tağman; dk:70 ve dk:85 Meuheukeu Cedric Fein; dk:81 ve dk:87 Ali Özbahar (Lefke).
KIRMIZI KART: Dk:35 Erdinç Börekçi, dk:41 İbrahim Faye ve dkÇ81 Evrim Belge (Çetinkaya).

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) 2014 Süper Kupa Finali karşılaşmasında yaşananlar nedeniyle 2014-2015 Futbol Sezonu'na cezalarla başlayan Lefke, konuk olduğu karşılaşmada rakibi Çetinkaya'yı 8-1'lik farklı bir skorla mağlup etti ve sezon öncesi aradığı morali buldu.
Çetinkaya'nın sekiz futbolcu ile tamamladığı karşılaşmada 250 kişilik Lefke ve 50 kişilik Çetinkaya taraftarına karşın 70 kişilik polis grubu görev yaptı.

11'inci dakikada, Kasım Tağman'ın vurduğu topu kaleci Ahmet Gardiyanoğlu iki hamlede önledi.

35'inci dakikada, Lefke'nin kazandığı köşe atışını Kasım Tağman kullandı, Salih Say'ın kafa vuruşunda kale ağlarına gitmek üzere olan topu Erdinç Börekçi elle önleyince hem Lefke penaltı kazandı, hem de kırmızı kart gören Erdinç Börekçi oyun dışına alındı ve takımı 10 kişi kaldı. Penaltı atışını Kasın Tağman gole çevirdi, Çetinkaya:0 – Lefke:1.

37'nci dakikada, Ozatite E. Smart'ın kaydettiği gol, ofsayıt gerekçesi ile geçerli sayılmadı.

38'inci dakikada, Kpah Sherman'ın soldan sert şutunda, Lefke kalecisi Mehmet Özeralp son anda topu kornere gönderdi.
40'ıncı dakikada, Meuheukeu Cedric Fein kaleci ile karşı karşıya kaldı, kaleci Ahmet Gardiyanoğlu son anda topa dokunarak gole izin vermedi.
42'nci dakikada, Aziz Sakallı'yı ceza sahası içerisinde düşüren İbrahim Faye kırmızı kart görünce ev sahibi takım Çetinkaya 9 kişi kaldı, Lefke ise penaltı atışı kazandı. Penaltıyı yine Kasım Tağman gole çevirdi, Çetinkaya:0 – Lefke:2.

Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekip Lefke'nin 2-0'lık galibiyetinde kapandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine Lefke oldu.

47'inci dakikada topla buluşan Kasım Tağman, aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi, Çetinkaya:0 – Lefke:3.
48'inci dakikada, ender gelişen Çetinkaya ataklarından birinde topla sol çaprazda buluşan Sercan'ın vurduğu top Lefke kale ağlarını havalandırdı, Çetinkaya:1 – Lefke:3.

64'üncü dakikada, Ozatite E. Smart'ın vuruşunda top üst kale direğinden oyun alanına geri döndü.

70'inci dakikada, kaleci ile karşı karşıya kalan Meuheukeu Cedric Fein, topu kalecinin altından ağlara gönderdi, Çetinkaya:1 – Lefke:4.

79'uncu dakikada, ceza sahası içerisinde topa sahip olan Kasım Tağman, iki savunma oyuncusunun arasından sıyrılarak golünü kaydetti, Çetinkaya:1 – Lefke:5.

81'inci dakikada, oyuna yeni giren Evrim Belge'nin Meuheukeu Cedric Fein'i düşürmesi ile Evrim Belge kırmızı kart görerek takımını 8 kişi bıraktı. Kaznaılan serbest vuruşu direkt kaleye kullanan Ali Özbahar, farkı beşe yükselten gole adını yazdırdı, Çetinkaya:1 – Lefke:6.

85'inci dakikada, Lefke savunmasını çıkarttığı uzun topla buluşan Meuheukeu Cedric Fein yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi, Çetinkaya:1 – Lefke:7.
87'nci dakikada, soldan Çetinkaya ceza sahasına gönderilen ortayı kaleci Ahmet Gardiyanoğlu elinden kaçırınca, topu önünde bulan Ali Özbahar yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve karşılaşmanın skorunu Çetinkaya:1 – Lefke:8 olarak ilan etti.
Genç takımlar karşılaşmasını da Lefke gençleri 3-2 kazandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.