SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Dartsçı'lar Antalya'da

Dartsçı'lar Antalya'da

Dünya Darts Federasyonu'nun düzenlediği organize ettiği ve Antalya Kemer'de yapılacak olan Türkiye ayağının açık darts turnuvası bugün başlıyor.

Yayın Tarihi: 23/10/14 08:28
okuma süresi: 2 dak.
Dartsçı'lar Antalya'da
A- A A+

Şampiyona katılmak amacıyla gelen Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu kafilesi, şampiyonanın yapılacağı otele yerleşti.

Dün yapılan kayıt sonrası sporcularımızın ilk rakipleri belli olurken, darts federasyonu kafilesi ilk gününü antrenman yaparak geçirdi.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de şampiyon olan Deniz Plaza Darts Takımı'nın federasyon olarak ödüllendirdiği Antalya'daki Türkiye Açık Darts Şampiyonası'na dıştan sporcularımızda şampiyonaya katılacak.

Darts Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu, organizasyonun önemine dikkat çekerek, sporculara başarılar diledi.

Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen elit dartsçılarla maçlara çıkma olanağı yakalayacak olan Kıbrıslı Türk dartçılar, heyecanla bugün başlayacak müsabakaları beklemeye başladı.

Deniz Plaza takımında Cemal Gingi, Tansu Tilki, Tanser Tilki, Hüseyin Moda, Güner Özyay, Uğur Barani, Reha Özkarapınar yer alırken, Yurdaer Bürüncük, Rifat Aksaç, Salsev Pelev, Tahir Çaltinoğlu, Selçuk Ulaştı, Cem Tayareci, Ali Çamlıbelli ve Gültekin Karzaoğlu kendi imkanlarıyla şampiyonaya katılacak.

Darts Federasyon Ceza Kurulu Başkanı Av.Ezer Özsoy'un başkanlığını yaptığı kafilede Gürtap Davutoğlu, Hakan Baba ve Kamil Kolcu yönetici olarak yer alıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.