SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Ağdelen'in "Kıbrıs Satranç Birinciliği" unvanına sahip olması kesin gibi

Ağdelen'in "Kıbrıs Satranç Birinciliği" unvanına sahip olması kesin gibi

*KKTC 2014 M. Kemal Deniz Genel Satranç Şampiyonası'nın son turuna en yakın takipçisi Haluk Ramon Serhun'un bir puan önünde giren Hüseyin Can Ağdelen'in "Kıbrıs Satranç Birinciliği" unvanına sahip olması kesin gibi...

Yayın Tarihi: 23/10/14 08:34
okuma süresi: 2 dak.
Ağdelen'in "Kıbrıs Satranç Birinciliği" unvanına sahip olması kesin gibi
A- A A+

Zirve netleşti

Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu (KKSF) tarafından düzenlenen ve sponsorluğunu Deniz Plaza'nın üstlendiği KKTC 2014 M. Kemal Deniz Genel Satranç Şampiyonası 25 Ekim 2014, Cuma günü oynanacak 11'inci tur karşılaşmalarıyla tamamlanacak.

10'uncu turda 1 ve 2'nci masalarda elde edilen beraberlikler Haluk Ramon Serhun'a yaradı. Rakibi Erdoğan Barışsever'i mağlup eden Serhun, 8,5 puanlı lider Hüseyin Can Ağdelin bir puan gerisinden ikinciliğe yerleşti.

Son turuna en yakın takipçisi Haluk Ramon Serhun'un bir puan önünde giren Hüseyin Can Ağdelen'in "Kıbrıs Satranç Birinciliği" unvanına sahip olması kesin gibi görülüyor.

Emin Sensay; Hüseyin Sertbay; Yanaç Samani ve Rüçhan Giriş son tura 7'er puan ile girdiler. 6,5 puana sahip dört sporcu ise Cengiz Hasman; Evrim Kansal; Erdoğan Barışsever ve Abdullah Özdoğan.

11 tur üzerinden düzenlenen KKTC 2014 M. Kemal Deniz Genel Satranç Şampiyonası'nın, 11'inci ve son turu ise 25 Ekim 2014, Cumartesi günü Gazimağusa'da oynanacak.

KKTC 2014 M. Kemal Deniz Genel Satranç Şampiyonası'nın dokuzuncu tur ilk 10 masa sonuçları:

Hüseyin Can Ağdelen– Emin Sensay: 0,5-0,5

Hüseyin Sertbay - Yamaç Samani: 0,5-0,5

Haluk Ramon Serhun - Erdoğan Barışsever: 1-0

Nejat Kıraçoğlu - Rüçhan Giriş: 1-0

Cengiz Hasman - Ekin Arca: 1-0

Evrim Kansal – Ahmet Alşan: 1-0

Halil Tozakı - Abdullah Özdoğan: 0-1

Atilla Deva - Mesut Şeb: 1-0

Çağın Kansal – Rifat Celiloğlu: 1-0

Mücahit Sazlık - Orçun Şemi Tabak: 0-1

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.