SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Oshan: "Kazanmak istiyoruz"

Oshan: "Kazanmak istiyoruz"

Futbolcularının moral ve motivasyonunun tam olduğunu belirten Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, "Cihangir karşılaşmasına da kazanmak için çıkacağız"

Yayın Tarihi: 24/10/14 07:00
okuma süresi: 2 dak.
Oshan: "Kazanmak istiyoruz"
A- A A+

K-Pet Süper Lig'in dördüncü haftasında lider Lefke'yi 2-1 mağlup ederek puanlarını 10'a çıkartan Doğan Türk Birliği (DTB), 5'inci haftada dış sahada oynayacağı Cihangir karşılaşmasına kazanmak için çıkacak.

Takımının, Pia Bella Sahası'ndaki dünkü antrenmana tam kadro çıktığına dikkat çeken DTB Teknik Direktörü Caner Oshan, Cihangir ile dış sahada oynayacakları karşılaşmanın kolay olmayacağını vurguladı ve bu karşılaşma için özel tedbirler alınacağını söyledi.

Lefke galibiyeti sonrasında futbolcularının moral ve motivasyonunun tam olduğunu belirten Oshan, "Her maça üç puan için çıkıyoruz. Cihangir karşılaşmasına da kazanmak için çıkacağız" şeklinde konuştu.

Hedeflerinin 2015-2016 Futbol Sezonu'nda şampiyon olmak olduğunun altını bir kez daha çizen DTB Teknik Direktörü, "Ancak bu galibiyet için oynamayacağız anlamına gelmez. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda da güçlü takımların korkulu rüyası olacak ve zirveye oynayan takımlar arasında yer alacağız. Çünkü bizler takımımız için oynuyoruz" dedi.

DTB'nin dünkü antrenmanı çift kale çeklinde geçti ve futbolculara kaleye şut çalışması yaptırıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.