SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Finalin adı Halep - Serena Williams

Finalin adı Halep - Serena Williams

Kadın Tenisçiler Birliği tarafından düzenlenen WTA Finalleri'nde Agnieszka Radwanska'yı 2-0 yenen Simona Halep, finalde Serena Williams'ın rakibi oldu.

Yayın Tarihi: 26/10/14 09:24
okuma süresi: 2 dak.
Finalin adı Halep - Serena Williams
A- A A+

Singapur'da düzenlenen 44. WTA Finalleri'nin 6. gününde, Kırmızı Grubu lider tamamlayan dünya 4 numarası Rumen Simona Halep ile Beyaz Grup ikincisi Polonyalı 6 numaralı seribaşı Agnieszka Radwanska yarı finalde karşılaştı. Maça iyi başlayan taraf, Rumen Halep oldu. Henüz 3. oyunda rakibinin servisini kıran Rumen tenisçi, Radwanska'nın basit hatalarından da yararlanarak ilk seti 6-2 kazandı. Morali bozulan Radwanska karşısında kortun paraleline gönderdiği sert "forehand"leriyle ikinci sete de iyi bir başlangıç yapan Halep, 3-0 öne geçti.

Agnieszka'nın savunması Halep'i durduramadı

Dördüncü oyunda iyi savunma yapan Agnieszka, maçta ilk defa Halep'in servis oyununu kırarak toparlanmaya çalışsa da oyunun kontrolünü yeniden ele geçiren Halep, ikinci seti 6-2, maçı 2-0 alarak finalde Serena Williams'ın rakibi oldu. Williams ile Halep arasındaki final karşılaşması, yarın TSİ 13.00'te oynanacak. Rumen raket, WTA Finalleri'nde Kırmızı Grup maçında 3 gün önce Serena Williams ile yine karşılaşmış ve korttan 6-0 ve 6-2'lik setlerle 2-0 galip ayrılmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.