SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Efsane şahlandı 5-1

Efsane şahlandı 5-1

Yönetim ve teknik direktörden yoksun Çetinkaya, önceki hafta dış sahada elde ettiği 1-0'lık ilk galibiyetin ardından bu kez de Gönyeli'yi farklı bir skorla 5-1 mağlup etmeyi başardı.

Yayın Tarihi: 23/11/14 09:40
okuma süresi: 3 dak.
Efsane şahlandı 5-1
A- A A+

STAT:Atatürk.

HAKEMLER:Mehmet Malek, Murat Çalışkan, Ferhat Tuna.

ÇETİNKAYA: Ahmet Gardiyanoğlu,Tunç Özgürgün(Mehmet Şimşek),İbrahim Faye,Çağakan Kılıç,Sercan Demirman,Gökhan Yenigün,Akın Topal,Tarkan Baloğlu(Nazım Belge),Erdinç Börekçi,Kpah Sherman,Hüseyin Küspeci(Erhan Şahin)

GÖNYELİ :Kemal Bağbal,Mehmet Aslan,Ahmet Özlüses,Yusuf Palaz,Ulaş Candanal,Coşkun Ulusoy, N. Hengy Chikaorah, Akın Eğlenceli,İbrahim Öksüzoğulları(Mutafa Okur),Hüseyin Tosun(Veli Avcı),Julius Conteh

GOLLER: Dk:28 Çağakan Kılıç, dk:64 İbrahim Faye, dk:70 Akın, dk:80 ve dk:82 Kpah Sherman (ÇTSK); Dk:63 Yusuf Palaz (Gönyeli).

K-Pet Süper Ligi'ndeki ilk galibiyetini 8'nci haftada elde eden Çetinkaya, ikinci galibiyetini henüz galip gelemeyen Gönyeli karşısında elde etti. Çetinkaya karşılaşmayı farklı bir skorla 5-1 kazandı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Çetinkaya oldu.

15'nci dakikada, Akın Topal'ın ortasına Kpah Sherman'ın vuruşunda top az farkla dışarı gitti.

28'inci dakikada, Çetinkaya'nın kazandığı köşe atışını Akın Topal kullandı. Atış sonrası kale alanında oluşan karambolde topu önünde bulan Çağakan Kılıç topu ağlara gönderdi, Çetinkaya:1 – Gönyeli:0.

Karşılaşmanı ilk yarısı ev sahibi Çetinkaya'nın 1-0'lık galibiyetinde kapandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf konuk ekip Gönyeli idi.

60'ıncı dakikada, Gönyeli'nin kazandığı köşe atışını Ulaş Candanal kullandı. Kale alanına gönderilen topa çok iyi yükselen Yusuf Palaz kafa vuruşuşla skoru eşitleyen golü kaydetti, Çetinkaya:1 – Gönyeli:1. Bu dakikada topun gol çizgisini geçmediğini iddia eden Gönyelili futbolcuların orta hakem Mehmet Malek'e itirazları oldu.

64'üncü dakikada, Çetinkaya'nın kazandığı köşe atışını yine Akın Topal kullandı. Kale alanına gönderilen topa iyi yükselen İbrahim Faye çok iyi yükseldi ve kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi, Çetinkaya:2 – Gönyeli:1.

70'inci dakikada, orta alandan aldığı topla Gönyeli ceza alanına giren Kpah Sherman'ın verdiği topla buluşan Akın Topal'ın vuruşunda top filelere gitti, Çetinkaya:3 – Gönyeli:1.

80'inci dakikada,iki kişi arasından geçerek topla ceza alanına giren Kpah Sherman'ın plase vuruşunda top ağlarla kucaklaştı, Çetinkaya:4 – Gönyeli:1.

89'uncu dakikada, orta alanda aldığı topla Gönyeli ceza alanına giren Kpah Sherman,kaleci Kemal Bağbal'ı da çalımlayarak topu ağlara gönderdi ve karşılaşmanın skorunu Çetinkaya:5 – Gönyeli:1 olarak ilan etti.

Bu skorla ev sahibi Çetinkaya puanlarını 8'e yükseltirken, konuk ekip Gönyeli 3 puanda kaldı.

Çetinkaya 10'uncu haftada Lapta ile dış sahada mücadele edecek. Gönyeli ise Bostancı Bağcıl'ı konuk edecek.

Foto : Raif Özgüren

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.