SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Kartal deplasmanda

Kartal deplasmanda

Yenicami Ağdelen Kulübü Teknik Direktörü Turan Altay, "Mağusa Türk Gücü'nün son iki haftada aldığı kötü sonuçlar bizi bağlamaz. Yenicami'ye karşı çok farklı motivasyonla sahaya çıkacaktır. Bunun bilincindeyiz"

Yayın Tarihi: 28/11/14 07:00
okuma süresi: 3 dak.
Kartal deplasmanda
A- A A+

K-Pet Süper Ligi'nde geçtiğimiz hafta Yeniboğaziçi ile berabere kalarak puan kaybeden ligin namağlup lideri Yenicami Ağdelen Kulübü (YAK), dış sahada Mağusa Türk Gücü (MTG) ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı son antrenmanla tamamladı.

Yusuf Kaptan Sahası'nda çalışan siyah beyazlı ekipte YAK, dünkü antrenmanını tam kadro ile gerçekleştirdi.

Sakat ve cezalı futbolcu bulunmayan YAK'ın yarın Canbulat Stadı'nda yapacağı karşılaşma öncesi konuşan Teknik Direktör Turan Altay, geçtiğimiz hafta kendi sahalarında oynadıkları Yeniboğaziçi maçını kazanmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarına değindi.

"Zaman zaman böyle sıkıntıların yaşanması normaldir" diyen tecrübeli teknik adam, özellikle ileride forvet hattında fazla alternatiflerinin olmamasından yakındı.

Sıkıntılar Vardı

"Halil Turan ve Ikechukwu Kenneth Ngwoke'nin ileride, Serkan Önet'in de savunmada eksiklikleri, Ünal Kaya'ın ise sakat sakat maça çıkması bizler açısından olumsuzluk oldu" diyen Altay, Yeniboğaziçi karşısında ikinci yarıda öne geçmelerine rağmen, bir kez kalelerinde gelen rakibin gol atmasıyla puan bıraktıklarını vurguladı. Altay, "Bu bizim açımızdan kötü oldu" dedi.

Alınacak galibiyetle 9'da 9 yapmalarının mümkün olduğunu ama başaramadıklarını söyleyen Turan Altay, bunların doğal olaylar olduğunu, Yeniboğaziçi maçın geride kaldığını, bununla yatıp kalkmanın kendilerine bir şey kazandırmayacağını da sözlerine ekledi.

Rakibin Durumu

Hafta sonu oynayacakları MTG maçına odaklandıklarını söyleyen Turan Altay, "MTG sıkıntılı bir durumdadır. Ancak son iki haftada aldığı kötü sonuçlar bizi bağlamaz. Her şeye rağmen diğer takımlar gibi MTG de Yenicami'ye karşı çok farklı motivasyonla sahaya çıkacaktır" dedi ve karşılaşmaya bunun bilinci ile hazırlandıklarının altını çizdi.

Üç Zor Maç

"Önümüzde MTG, Küçükkaymaklı ve Mormenekşe gibi üç tane zorlu maç var. Bunların ikisini dış sahada oynayacağız. Şampiyonluğa giden yolda, bu maçlardan kayıpsız ayrılmamız gerek" diyen Turan Altay, MTG maçının bunların birincisi olduğunu ve inşallah galip gelip Lefkoşa'ya döneceklerini söyledi.

Sakat ve cezalı konusuna da değinen Teknik Direktör Turan Altay, sakatların yavaş yavaş iyileştiğini Halil Turan, Ünal Kaya ve Mehmet Altın'ın bileğinde biraz sıkıntılarrı olduğunu, bunların da maç gününe kadar düzeleceğini sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.