SPOR
okuma süresi: 1 dak.

ODTÜ'de Voleybol günleri

ODTÜ'de Voleybol günleri

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'nun 10. Yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Voleybol Kadınlar Turnuvası, final maçları ile sona erdi. ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu, Lefke Avrupa Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi ve Girne Amerikan Üniversitesi'nin Kadın Voleybol Takımları ile oynanan ve iki gün süren turnuvayı, Özyeğin Üniversitesi birincilikle bitirirken, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu ikinci, Lefke Avrupa Üniversitesi üçüncü, Girne Amerikan Üniversitesi 4. oldu.

Yayın Tarihi: 17/12/14 08:00
okuma süresi: 1 dak.
ODTÜ'de Voleybol günleri
A- A A+

Turnuvanın ilk gününde Lefke Avrupa Üniversitesi ile karşılaşarak 3-1 galip gelen ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu, final gününde Girne Amerikan Üniversitesi ile karşılaştığı maçı 3-1'lik skorla galip tamamlayan Özyeğin Üniversitesi ile karşılaştı. Final maçında Özyeğin Üniversitesi 3-0'lık skor elde ederek birincilik koltuğuna otururken, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Turnuvanın ikincisi oldu. Finalde Girne Amerikan Üniversitesi ile karşılaşan Lefke Avrupa Üniversitesi de 3-0'lık skorla üçüncü olurken, Girne Amerikan Üniversitesi turnuvayı dördüncü sırada tamamladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.