SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Avkıran sil baştan

Avkıran sil baştan

İlgili bakanlık tarafından 15 Ağustos 2014 tarihinde ikinci kez Badminton Federasyonu Başkanı görevine atanan Zehra Avkıran, "20 yıllık federasyon olarak sil baştan yeniden başlıyoruz. İlk görevimiz sporcu yetiştirmek olacak"

Yayın Tarihi: 20/12/14 09:55
okuma süresi: 2 dak.
Avkıran sil baştan
A- A A+

Badminton Federasyonu Başkanı Zehra Avkıran'a bir dokunan on dinliyor. Geçmiş dönemden kendilerine hiçbir bilgi bırakılmamasından yakınan Avkıran, "Yeniden başlıyoruz" dedi.

İlgili bakanlık tarafından 15 Ağustos 2014 tarihinde ikinci kez Badminton Federasyonu Başkanı görevine atanan Zehra Avkıran, "20 yıllık federasyon olarak sil baştan yeniden başlıyoruz. İlk görevimiz sporcu yetiştirmek olacak" şeklinde konuştu.

Badmintonu öncelikle okullarda sevdirip, yaygınlaştırmayı hedeflediklerini belirten Avkıran, "Ocak'2015 ayı içerisinde hakemlik ve antrenörlük kurslarımızı gerçekleştireceğiz. Böylece karşılaşmalar ve kulüpleşme için gereken sporcu, antrenör ve hakemlere sahip olacağız" dedi.

"Sanal kulüp kurulmasına karşıyım" diyen Badminton Federasyonu Başkanı Zehra Avkıran, "Kulüplere her türlü desteği sağlayabiliriz. Malzeme, sporcu ve antrenör desteğinde bulunabiliriz. Ancak takım ve yönetim kulüplerin olmalıdır" vurgulamasın yaptı.

Avkıran, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi gibi üniversitelerin takım kurmak istediklerini de sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.