SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Görev bölümü yapıldı

Görev bölümü yapıldı

Ekin Adademir başkanlığındaki yeni Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu, görevi dün resmen aldı ve ilk toplantısında görev bölümü yaptı

Yayın Tarihi: 21/12/14 16:02
okuma süresi: 1 dak.
Görev bölümü yapıldı
A- A A+

Bisiklet Federasyonu Olağan Genel Kurulu'na tek aday olarak girip, başkan olan Ekin Adademir dün görevini eski Başkan İnsel Paralik'ten resmen devraldı.

Bisiklet Federasyonu'nda saat 12:00'de gerçekleşen toplantıda eski ve yeni başkan ile birlikte eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri de bir araya geldi.

Görev devir tesliminin ardında toplantıya devam eden Ekin Adademir başkanlığındaki yeni Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu, görevi dün resmen aldı ve ilk toplantısında görev bölümü yaptı.

Bisiklet sporunu halka indirme ve bisiklet yolları yapımını hedef alan Ekin Adademir başkanlığındaki Bisiklet Federasyonu yeni Yönetim Kurulu'nda görev bölümü şöyle oluştu:

Ekin Adademir (Başkan)

Hasan Dörtgazi (Asbaşkan)

Bertan Özberkman (Basın Yayın Halkla İlişkiler)

Erbay Bayramoğlu (Venedar)

Halim Kahveciler (Sekreter)

Hüseyin Ekmekçi (Faal Üye)

Esin Esenem (Faal Üye)

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.