SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Karadağ'da birer puan 3-3

Karadağ'da birer puan 3-3

6 golün atıldığı karşılaşmada hem ev sahibi Lefke, hem de konuk Çetinkaya mağlup duruma da düştü, galip duruma da yükseldi, ancak karşılaşma beraberlikle tamamlandı

Yayın Tarihi: 25/01/15 10:29
okuma süresi: 3 dak.
Karadağ'da birer puan 3-3
A- A A+

STAT:16 Ağustos Karadağ.

HAKEMLER:Savaş Tilki, Turgay Misk, Hüseyin Özaşık.

LEFKE :Mehmet Özeralp,Ali Özbahar, Aykut Esmeraslan, Salih Say,Arif Öztürk, Fırat Ömür (Rahmi Çelik), Arif Solkanat, Yakup Esmeraslan, Kemal Solkanat(Tuğan Can Giray), Kasım Tağman, Aziz Sakallı (Meuheukeu Cedric Fein). (Teknik Direktör: Toygar Davulcu)

ÇETİNKAYA:Ahmet Gardiyanoğlu, Tunç Özgürgün, Cahit Solkanat, Talat Dağer, İbrahim Faye, Erdinç Börekçi, Sercan Demirman, Doğukan Demirman, İmran Amadu, Cevdet Çağer (Hakan Kocaoğlan), Akın Topal (Tarkan Baloğlu). Teknik Direktör: Mehmet Bolkan)

GOLLER: Dk:6 Aziz Sakallı, dk:38 (Penaltıdan) ve dk:90+1 Kasım Tağman (Lefke); Dk:25 ve dk:83 İmran Amadu, dk:61 Akın Topal (Çetinkaya).

K-Pet Süper Ligi'nin 14'üncü haftasında Lefke ile Çetinkaya karşı karşıya geldi. Karşılaşma 3-3 beraberlikle tamamlandı.

Lefke'nin kart cezalısı Ozotite E. Smart'tan yoksun çıktığı karşılaşmada; kiralık olarak Çetinkaya'ya verilen Lefke futbolcusu Cahit Solkanat'ın karşılaşmaya ilk 11'de çıkması dikkat çekti.

6'nci dakikada, gelişen Lefke atağında Kasım Tağman'ın pasında topla buluşan Aziz Sakallı, kaleciyi de geçip topu boş kaleye gönderdi, Lefke:1 – Çetinkaya:0.

25'inci dakikada, topla uygun pozisyonda buluşan İmran Amadu güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru dengeledi, Lefke:1 – Çetinkaya:1.

38'inci dakikada, Çetinkaya'dan Cahit Solkant'ın ceza sahası içerisinde Aziz Sakallı'ya yaptığı hareketi orta hakem Savaş Tilki penaltı olarak değerlendirdi, penaltı atışını Kasım Tağman gole çevirdi, Lefke:2 – Çetinkaya:1.

Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi Lefke'nin 2-1'lik galibiyetiyle kapandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf konuk ekip Çetinkaya oldu.

61'inci dakikada, gelişen Çetinkaya atağında Doğukan Demirman'ın ortasını iyi takip eden Akın Topal kafa ile topu Lefke kale ağlarına göndererek skoru bir kez daha eşitledi, Lefke:2 – Çetinkaya:2.

83'üncü dakikada, son adam Salih Say'ı da geçen İmran Amadu'nun kale ağalrına gönderdiği topla bu kez galip duruma yükselen konuk ekip Çetinkaya oldu, Lefke:2 – Çetinkaya:3.

90+1'inci dakikada, Çetinkaya savunmasından seken topu iyi takip eden Kasım Tağman, kendisine has vuruşuyla topu ağlara yolladı ve skora yine denge geldi, Lefke:3 – Çetinkaya:3.

90+4'üncü dakikada, gelişen Lefke atağında Rahmi Çelik'in ortasında topla buluşan Meuheukeu Cedric Fein'in vurduğu top üst kale direğine çarparak oyun alanının dışına gitti.

Karşılaşma 3-3'lük beraberlikle tamamlandı ve her iki takım da puan hanesine sadece birer puan yazdırmış oldular.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.