SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Efsane'de yüzler gülüyor!

Efsane’de yüzler gülüyor!

*K-Pet Süper Ligi'nin ikinci devresinin ilk hafta maçında zorlu Lefke deplasmanından bir puanla dönen Çetinkaya'da yüzler gülüyor.

Yayın Tarihi: 27/01/15 08:00
okuma süresi: 3 dak.
Efsane’de yüzler gülüyor!
A- A A+

Çetinkaya'nın tecrübeli teknik adamı Mehmet Bolkan,25 günde ancak bu kadar hazırlanabildiklerini ve bir takım oluşturduklarını söyledi.

Başkan,yönetim,teknik heyet ve futbolcular olmak üzere usanmadan çalıştıklarını ve herkesin elini taşın altına koyduğunu söyleyen Mehmet Bolkan,Lefke deplasmanında alınan bir puanın çok önemli olduğunu ancak o maçın bittiğini ve şimdi hafta sonu oynayacakları Doğan Türk Birliği maçına bakacaklarını kaydetti.

Doğan Türk Birliği maçına 3 antrenmanla hazırlanacaklarını söyleyen Mehmet Bolkan,takımda sakat ve cezalı futbolcu olmadığını söyledi.

Bundan sonra oynayacakları her maçın final havasında geçeceğini ve takım ayırmadan her maça kazanmak için çıkacaklarının altını çizen tecrübeli teknik adam,Doğan Türk Birliği'nin çok koşan bir takım olduğunu ve özellikle yabacı futbolcularının çok kaliteli olduğunu,gereken önlemleri alacaklarını söyledi.Sezon sonunda ligi sorunsuz bir bölgede bitirmek için çok çalışacaklarını söyleyen Mehmet Bolkan, yabancı futbolcuları İmran Amadu ve İbrahim Faye'nin performansından son derece memnun olduğunu söyledi.

BAL Ligi bizden aşağıda

BAL Ligine giden futbolcuların temel sorunu ekonomik olduğunu söyeyen Mehmet Bolkan BAL ligi'nin bizim futbolumuza birşey kazandırmayacağını iddia etti. Kamp için gittikleri Antalya'da BAL Ligi takımlarıyla maç yapma imkanı bulduklarını da söyleyen Mehmet Bolkan, bizim futbolumuzdan daha üstün bir oyun oynamadıklarını kaydetti.

Belediyeler ve Hükümetin desteği ile BAL ligi'nde maddi sıkıntı olmadığını,onların verdiği paraların da bizim futbolcularımızı cezbettiğini vurgulayan Mehmet Bolkan, böylesi bir olayın binbir zorlukla boğuşan yöneticileri zora soktuğunu söyledi.

Türkiye'de görev yapan bir teknik adam arkadaşının, geçmiş yıllarda ülkemizden giden Mete Adanır'ın süper lige kadar yükseldiğini ancak bugün futbolcularımızın amatör ligde futbol oynamak için can attıklarını söylediğini kaydeden Bolkan, geçen yılların futbolcularımızın hedeflerini küçülttüğünü söyledi.

Bu sorunun çözümü için tüm kulüplerin birlikte hareket etmesi gerektiğini de söyleyen Bolkan,hükümet yetkililerinin de ülke futboluna sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Fotolar: Raif Özgürem

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.