SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Besim bıraktı!

Besim bıraktı!

Kıbrıs Türk futbolundaki sistemsizlik ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nun ilgisizliğinden yakınan Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, "Sorunu çözecek olanlar ancak konuşuyor. Deyim yerinde ise 'Kabak kesiyorlar'. Ben bu sistemsizliğe ortak olamam"

Yayın Tarihi: 27/01/15 08:27
okuma süresi: 2 dak.
Besim bıraktı!
A- A A+

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nun (KTFF) en çok sevilen kulüp başkanlarından biri olan Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim dün akşam kulüp yönetimine istifasını sundu.

Bostancı Bağcıl futbolcusu İbrahim Çıdamlı'nın Türkiye Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Kastamonu takımına gittiğini önceki gün öğrendiğini belirten Besim, "Sorunun en kısa zamanda çözüleceğinin sözü verilmişti. Ne oldu? Yarın hangi futbolcumuz gitti, gidecek endişesi ile mi uyuyacağız?" diyerek yakındı.

"Kıbrıs Türk futbolunda yıllardır devam eden bir sistemsizlik vardır" diyen Kulüp Başkanı Hasan Besim, KTFF Başkan ve Yönetim kurulunun ilgisizliğinin de bu sistemsizliğe tuz biber ektini belirtti.

"Biz kulüp başkanları ailemizden, yaşantımızdan ödün vererek ülke gençliğine yararlı olabilmek için gece gündüz çalışıyoruz" şeklinde konuşmasına devam eden Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, "Sorunun çözüleceği söylendi. Ancak hala devam ediyor. Bir aydır konuşuluyor, toplantılar yapılıyor, sonuç yok. Sadece BAL sorunu da değil, Kıbrıs Türk futbolunda bir sistemsizlik söz konusudur. Sorunu çözecek olanlar ancak konuşuyor. Deyim yerinde ise 'Kabak kesiyorlar'. Ben bu sistemsizliğe ortak olamam" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.