SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Cihangir'de parola 3 puan

Cihangir'de parola 3 puan

Küçük Kaymaklı maçına 4 sarı kart cezalısı Burak'tan yoksun çıkacaklarını söyleyen Mehmetali Özgürgün, saha ve seyirci avantajını kullanıp 3 puan almak istediklerinin altını çizdi

Yayın Tarihi: 28/01/15 08:07
okuma süresi: 2 dak.
Cihangir'de parola 3 puan
A- A A+

K-Pet Süper Ligi'nde ikinci devreye Bostancı Bağcıl'ı dış sahada 3-2 mağlup ederek başlayan Cihangir'de gözler hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Küçükkaymaklı maçına çevrildi.

Bostancı Bağcıl maçında skor 3-1 olduktan sonra farkın açılabileceğini, ancak genç futbolcuların heyecanlanıp hata yaptıklarını söyleyen Cihangir Teknik Direktörü Mehmetali Özgürgün, "Geçtiğimiz hafta öleni gömdük. Bugün artık bundan sonrasına bakacağız" dedi.

Artık kaybetme lüksleri olmadığını bütün kredilerini tükettiklerini söyleyen genç teknik adam, "Küçük Kaymaklı karşılaşması da dahil olmak üzere oynayacağımız her maçı kazanmak zorundayız" şeklinde konuştu.

Küçük Kaymaklı maçına 4 sarı kart cezalısı Burak'tan yoksun çıkacaklarını söyleyen Mehmetali Özgürgün, saha ve seyirci avantajını kullanıp 3 puan almak istediklerinin altını çizdi.

Bostancı Bağcıl maçına yapılan bireysel hataların yapılmaması gerektiğine de vurgu yapan Mehmetali Özgürgün, her maç olduğu gibi bu maçın da kendileri açısından son derece önemli olduğunu söyledi.

Cihangir 16 puana sahip ve puan cetvelinin 10'uncu sırasında yer alırken; rakibi Küçük Kaymaklı 29 puanla puan cetvelinin ikinci sırasında bulunuyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.