SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Küçükler Türkiye arenasında

Küçükler Türkiye arenasında

İlk 4 turda 3 puan elde eden tek sporcumuz Alara Küçük, Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'nın 8 Yaş Kızlar Kategorisi'nin 17'nci sırasında yer aldı

Yayın Tarihi: 28/01/15 08:51
okuma süresi: 3 dak.
Küçükler Türkiye arenasında
A- A A+

Türkiye'nin Antalya iline bağlı Manavgart içesinde düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası devam ediyor.

İlk 4 turda 3 puan elde eden tek sporcumuz Alara Küçük, Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'nın 8 Yaş Kızlar Kategorisi'nin 17'nci sırasında yer aldı ve Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu'nu umutlandırdı.

7-12 yaşlarda genel ve kızlar olmak üzere ikişer kategoride düzenlenen şampiyonada toplam 1491 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu 20 sporcu ile temsil ediliyor.

Ahmet Kansal'in Kafile Başkanı ve Antrenör, Ahmet Türeller'in ise Antrenör olarak görev yaptıkları Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu kafilesine 47 kişilik veli de eşlik ediyor. Kafile, 30 Ocak 2015 tarihinde tamamlanacak şampiyonanın ardından 31 Ocak 2015, Cumartesi günü adaya dönecek.

152 sporcunun katıldığı 7 Yaş Genel Kategorisi'ndeki sporcumuz Baran Yardım, ilk dört turda elde ettiği 2 puanla 83'üncü sırada yer aldı.

48 sporcunun yer aldığı 7 Yaş Kızlar Kategorisi'ndeki sporcumuz Derin Boztuna 1 puan elde etti ve puan cetvelinin 32'nci sırasına yerleşti.

En yoğun katılımın olduğu 8 Yaş Genel Kategorisi'nde 222 sporcu yer alıyor. Bu kategorideki temsilcimiz Berkay Demir, 4 maçta 2 puan elde etti ve 99'uncu sırada bulunuyor.

En iyi durumda olan sporcumuz Alara Küçük, 74 sporcunun katıldığı 8 Yaş Kızlar Kategorisi'nde oynadığı 4 maçın üçünü kazandı ve 17'nci sırada yer alarak, kafiledeki herkese madalya umudu verdi.

220 sporcunun katılığı 9 Yaş Genel Kategorisi'ndeki en başarılı sporcumuz ise, 2 puan elde edip 79'uncu sırada yer alan Ali Doğan Nay oldu.

9 Yaş Kızlar Kategorisi'nde 2 puana sahip olan Çilen Ermetal, 97 sporcu arasında 63'üncü sırada bulunuyor.

10 Yaş Genel Kategorisi'ndeki sporcumuz Levent Süleymanoğulları da 4'de 2 başarı elde eden sporcularımızdan biri olarak, 218 kişilik kategoride 122'nci sıraya yerleşti.

İlk dört turu puansız tamamlayan 10 Yaş Kızlar Kategorisi'ndeki temsilcimiz Hatice Filo 92'nci ve son sırada bulunuyor

175 sporcunun katılığı 11 Yaş Genel Kategorisi'ndeki sporcumuz Asrın Ataben, elde ettiği 1 puan ile sırasını 107 olarak belirdi.

11 Yaş Kızlar Kategorisi'nde 68 sporcu arasında mücadele eden Suna Bilen'in de henüz puanı bulunmuyor.

12 Yaş Genel Kategorisi'ndeki temsilcimiz Berke Demir, elde ettiği 1 puan ile 145 kişi arasında 87'nci sıraya yerleşti.

48 sporcunun yer aldığı 12 Yaş Kızlar Kategorisi'nde mücadele eden Ayşen Sağlamer de 2 puan elde eden sporcularımızdan biri oldu ve 15'inci sırada yer almayı başardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.