SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Umutlar ikinci devreye

Umutlar ikinci devreye

*Yakın Doğu Üniversitesi takımına sürpriz bir kadro ile çıkan Lefkoşa Satranç Derneği, galibiyeti kaçıran taraf olmanın üzüntüsün yaşamasına rağmen, şampiyonluk umutlarını ikinci devreye taşıdı

Yayın Tarihi: 29/01/15 08:24
okuma süresi: 2 dak.
Umutlar ikinci devreye
A- A A+

Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen 2014-2015 Satranç Ligleri mücadelesinde 1'inci Ligi'nde Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile Lefkoşa Satranç Derneği (LSD) arasında oynanan zirve mücadelesi karşılaşmasında galibiyet çıkmadı.

YDÜ takımına sürpriz bir kadro ile çıkan LSD, galibiyeti kaçıran taraf olmanın üzüntüsün yaşamasına rağmen, şampiyonluk umutlarını ikinci devreye taşıdı.

YDÜ karşısında Petar Genov, Kıvanç Haznedaroğlu, Tarık Tekin Ateşin, Ekin Arca, Haluk Ramon Serhun, Simge Uslu ve Ayberk Bilir'den oluşan dev kadro ile mücadele etti.

1'inci Masa'da Petar Genov'un kaybetmesiyle zor anlar yaşayan LSD; Simge Uslu ve Tarık Tekin Ateşin ile kazanarak moral buldu.

Ayberk Bilir'in kaybetmesi ile yeniden eşitlenen karşılaşmada Kıvanç Haznedaroğlu ve Ekin Arca berabere kaldı ve gözlerde son tamamlanan karşılaşmaya çevrildi.

LSD Takım Kaptanı Haluk Ramon Serhun'un elde ettiği beraberlikle, karşılaşma 3,5 – 3,5 berabere tamamlandı.

3'üncü Ayak mücadelesine 12'er puanla liderlik koltuğunu paylaşarak başlayan YDÜ ve LSD, 3'üncü Ayak mücadelesini 15'er puan ile yine liderliğin iki ortağı olarak tamamladılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.