SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Nefesler tutuldu

Nefesler tutuldu

Mehmet Bolkan yönetimindeki Çetinkaya ile Caner Oshan yönetimindeki Doğan Türk Birliği takımlarının mutlaka üç puan için çıkacakları bugünkü karşılaşma, 15'inci haftanın en güzel karşılaşması olmaya aday.

Yayın Tarihi: 31/01/15 09:32
okuma süresi: 2 dak.
Nefesler tutuldu
A- A A+
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından düzenlenen 2014 – 2015 Futbol Sezonu K-Pet Süper Ligi'nin 15'inci haftası en önemli karşılaşması bugün Çetinkaya ile Doğan Türk Birliği (DTB) arasında oynanacak.
Teknik Direktör Mehmet Bolkan yönetimindeki Çetinkaya ile Teknik Direktör Caner Oshan yönetimindeki Doğan Türk Birliği takımlarının mutlaka üç puan için çıkacakları bugünkü karşılaşma, haftanın en güzel karşılaşması olmaya aday.
Lider Yenicami Ağdelen Kulübü'nün en yakın takipçisine 12 puan fark yaptığı, puan cetvelinin ikinci sırasındaki Küçükkaymaklı ve dördüncü sırasında Lefke'nin ligi bırakıp Pepsi Kıbrıs Kupası'nı hedeflemeleri ile birlikte heyecan hedefi olan takımların mücadelesine kaydı.
Bu nedenle sezonu ikinci sırada tamamlamak isteyen DTB ile Play-Off oynamak istemeyen Çetinkaya arasındaki maç büyük önem taşıyor. Hafta başında verilen demeçlerde her iki takım teknik direktörünün üç puan hedeflediklerini açıklamalarıyla daha da önem taşıyan Çetinkaya – DTB karşılaşması bugün saat 14:00'de Atatürk Stadı'nda oynanacak.
K-Pet Süper Ligi'nin 15'inci haftasının en önemli karşılaşması olan Çetinkaya – DTB karşılaşmasını orta hakemliğini Mehmet Sezener, yardımcılıklarını ise, Cem Öksüzoğulları ve Evren Karademir yapacak.
İki takımın sezonun 2'nci haftasındaki karşılaşmasını DTB 2-1'lik skorla kazanmıştı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.