SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Dev pivot imza attı!

Dev pivot imza attı!

YDÜ'nün 1.97'lik pivotu Yelena dün imzaladığı sözleşmeyle resmen YDÜ ailesine katıldı.

Yayın Tarihi: 25/02/15 07:51
okuma süresi: 2 dak.
Dev pivot imza attı!
A- A A+

Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Lig E Grubu'nda yer alan temsilcimiz Yakın Doğu Üniversitesi'nin yeni transferi Belaruslu pivot Yelena Leuchenka dün saat 15:00'da basına tanıtıldı.32 yaşındaki 1.97'lik pivot Yelena Luechenka için NEU RA 25 Spor Salonu'nda bir de imza töreni düzenlendi..Sözleşmeye,Yelena ile Hakan Atamtürk imza koydular.Törene Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Murat Tüzünkan da katıldı. Leuchenka,basın mensuplarıyla yaptığı sohbette çok rahat ve sevecen tavırlarıyla dikkat çekti.

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Dairesi Başkanı Hakan Atamtürk,Yelana'nın dünya çapında bir sporcun olduğunu ve kariyerinin başarılarla dolu olduğunu kaydetti.

En son Çin'de basketbol hayatına devam eden Yelana'ya menajer aracılığıyla teklif götürdüklerini ve Yakın Doğu'nun büyük düşünen bir takım olduğunu anlattıklarını söyleyen Atamtürk,onun da yaptığı araştırma sonunda bu teklifi kabul ettiğini söyledi.

Yelana'nın kısa bir süre sonra takıma uyum sağlayacağına inandığını da sözlerine ekleyen Atamtürk, "Onun kadromuza dahil oluşu gücümüze güç katacaktır" dedi.

Yelena Luechenka,imza töreni sonrasında NUE RA 25 Spor Salonu'na gelen Yakın Doğu'lu küçük öğrencilerle hem hatıra fotoğrafı çektirdi hem de bir öğreniciyle Basketbol oynadı.

Foto: Raif Özgüren

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.