SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Milli Olimpiyat Komitesi, mahkeme kararı ile engellenen genel kurul toplantısı ile ilgili açıklama yaptı

Milli Olimpiyat Komitesi, mahkeme kararı ile engellenen genel kurul toplantısı ile ilgili açıklama yaptı

KKTC Milli Olimpiyat Komitesi (MOK), üyelik aidatını yatırmadığından oy kullanma hakkını kaybetmiş olan Müstafi Başkan Serdar Savim tarafından alınan geçici ara emri alınarak engellenen genel kurul toplantısı konusunda açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 28/02/15 12:53
okuma süresi: 2 dak.
Milli Olimpiyat Komitesi, mahkeme kararı ile engellenen genel kurul toplantısı ile ilgili açıklama yaptı
A- A A+

"KKTC Milli Olimpiyat Komitesi (MOK) Genel Kurulu 28 Şubat 2015 gün Girne Öğretmen Evi'nde planlandığı gibi toplanmıştır. Genel kurulla ilgili nisap sağlanmıştır. Başkan Sayın Atilla Mahmutoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle Genel Sekreter Dursun Koç toplantıyı açmış, 3818/2013 sayılı Girne Kaza Mahkemesi tarafından 27 Şubat 2015 tarihinde verilen geçici ara emri kararı tahtında Genel Kurulun 06 Mart 2015 sonrası bir tarihe ertelenmesi gerektiğini söylemiştir. Genel Kurul, Hukukun üstünlüğü ve adalete olan saygınlığı muhaceresinde bu ertelemeyi oy birliğiyle onaylamıştır.

02 Mart 2015 pazartesi yukarıda belirtilen karara itiraz dosyalanması da oy birliği ile kararlaştırılmıştır.

KKTC MOK Yönetim Kurulu, adında Milli sıfatını taşıyan kurumumuzun bu tür mahkeme emirleriyle düşürülmeye çalışıldığı işlevsiz bırakılma durumunu üzüntü ile karşılamaktadır. 28 Şubat 2015 günü usulüne uygun olarak yapılacağı duyurulmuş olan Olağan Genel Kurul Toplantımız hakkında üyelik aidatını yatırmamış olduğu cihetle Genel Kurula katılama ve oy kullanma hakkını kaybetmiş olan Müstafi Başkan Serdar Savim tarafından 27 Şubat 2015 günü geçici bir ara emri alınarak toplantımız engellenmiştir. Adaletin tecellisi için Yönetim Kurulumuzca Hukuk Müşavirlerimizin de görüşü alınarak 02 Mart 2015 tarihinde itiraz dosyalanacaktır. Kamuoyunun bilgisine ve takdirlerine saygıyla sunulur."

KKTC MOK YÖNETİM KURULU ADINA

Dursun KOÇ

KKTC MOK Genel Sekreteri

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.