SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Tenis'te büyükler ligi başlıyor

Tenis'te büyükler ligi başlıyor

2015 Büyükler Ligi 1 Mart'ta oynanacak olan maçlarla başlıyor.

Yayın Tarihi: 01/03/15 09:12
okuma süresi: 2 dak.
Tenis'te büyükler ligi başlıyor
A- A A+
Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu'ndan verilen bilgiye göre, Bu sene erkeklerde ve kadınlarda 7 takımın katılacağı lig maçlarında erkeklerde geçen senenin şampiyonu Lefkoşa Şehir Kulübü,Gazi Mağusa Belediyesi Tenis Kulübü,Gönyeli Tenis Kulübü,Girne Amerikan Üniversitesi,Doğu Akdeniz Üniversitesi ve Girne Belediyesi Tenis Kulübü olarak 6 takım,Kadınlarda ise Lefkoşa Şehir Kulübü,Gazi Mağusa Belediyesi Tenis Kulübü,Gönyeli Tenis Kulübü,Yakın Doğu Üniversitesi,Doğu Akdeniz Üniversitesi ve Girne Belediyesi Tenis Kulübü olarak 6 takım mücadele edecekler.

Yapılan kura çekiminde Erkeklerde A grubunda Lefkoşa Şehir Kulübü,Gönyeli Tenis Kulübü ve Girne Belediyesi Tenis Kulübü B grubunda Gazi Mağusa Belediyesi Tenis Kulübü,Girne Amerikan Üniversitesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi.Kadınlarda A grubunda Lefkoşa Şehir Kulübü,Gönyeli Tenis Kulübü ve Girne Belediyesi Tenis Kulübü B grubunda Gazi Mağusa Belediyesi Tenis Kulübü,Yakın Doğu Üniversitesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi olarak belirlenmiştir.

Tek devreli lig usulü şeklinde oynanacak olan grup maçları sonunda çapraz eşleşme sonucunda yarı final sonrasında final maçları oynanacaktır.
1 Mart'ta oynanacak olan maçlar saat 10:00 da başlayacak,Girne Belediyesi Tenis Kulübü tesislerinde erkeklerde G.B.T.K.-L.Ş.K. kadınlarda G.B.T.K.-G.T.K. maçları oynanacak.Federasyon tarafında başhakem Sercan Erozan gözlemci hakemler ise Ahmet T.Alıcı ve İlkay Yiğen olarak atanmıştır. Bir diğer karşılaşma ise Doğu Akdeniz Üniversitesi tesislerinde saat 10:00 başlayacak erkeklerde D.A.Ü.-G.M.B.T.K. kadınlarda D.A.Ü.-Y.D.Ü. maçları oynanacak.Bu karşılaşmada baş hakemErcümetF.Çakmak gözlemci hakemler Caner Kılıçkıran ve Ahmet Yıldırım görev alacaklar.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.