SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Cihangir fark yaptı 7-1

Cihangir fark yaptı 7-1

7 haftalık galibiyet serisinden sonra geçtiğimiz hafta sonu mağlup olan Cihangir, 7-1'lik farklı Gönyeli galibiyeti ile yeni bir galibiyetler serisine başladı.

Yayın Tarihi: 01/03/15 09:26
okuma süresi: 3 dak.
Cihangir fark yaptı 7-1
A- A A+

STAT:Cihangir.

HAKEMLER:Emre Öztaşlı, Mehmet Ekşici, Ferhat Tuna.

CİHANGİR :Raif Denktaş Pehlivan (Özgür Ruso), Ertan Bulut(Ali

Demiroğlu),Turgut Kaan Çoban,Burak Emir, Mikail Sivri,Hasan Yaşınses, Hüseyin Sarro (Osman Aktaş),Mete Sağır,Fırat Ersalan,Nwogbo C. Alosius,Kaho Yanick Stephane

GÖNYELİ :Kemal Bağbal(Mehmet Kanat), Arkın Eylenceli,Ahmet Can Temel, Mustafa Okur,Selçuk Amcaoğlu (Deniz Çiçek),Şemsi Yıldırım,Mehmet Arslan,Hüseyin Tosun, N. Hengy Chikaorah, Julies Conteh, Necati Çoban

GOLLER: Dk:7 ve dk:42 Mete Sağır, dk:11, dk:34 ve dk:70 Nwogbo C. Alosius, dk:12 Hasan Yaşinses, dk:52 Osman Aktaş (Cihangir); Dk:57 Selçuk Amcaoğlu (Gönyeli).

K-Pet Süper Ligi'nin 19'uncu haftasında Cihangir, puan cetvelinin en alt sırasındaki takım Gömnyeli'yi 7-1'lik skorla mağlup etti.

7'inci dakikada, gelişen Cihangir atağında ceza sahasına girerken sert vuran Mete Sağır topu Gönyeli kale ağları ile buluşturdu, Cihangir:1 – Gönyeli:0.

11'inci dakikada, Gönyeli ceza sahasına giren Hüseyin Sarro'nun geriye çıkarttığı topu Nwogbo C. Alosius ağlara gönderdi, Cihangir:2 – Gönyeli:0.

12'nci dakikada, sağdan ceza sahası içerisinde buluşan Hasan Yaşinses düzgün bir vuruşla kalecinin sağından topu ağlara gönderdi, Cihangir:3 – Gönyeli:0.

34'üncü dakikada, sağdan gelişen Cihangir atağında Hasan Yaşinses'in ortasında Nwogbo C. Alosius topa ayak koydu ve top bir kez daha Gönyeli kale ağlarını havalandırdı, Cihangir:4 – Gönyeli:1.

42'nci dakikada, Cihangir savunmasını çıkardığı uzun topu Ertan Buluıt kafayla indirdi, topu önünde bulan Meta Sağır ilk ayrının skorunu Cihangir:5 – Gönyeli:0 olarak ilan etti.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine

52'nci dakikada, Cihangir futbolcusu Osman Aktaş kendi çabalarıyla ceza sahasına girdi ve düzgün bir vuruşla topu 90 diye tabir edilen yerden ağlara gönderdi, Cihangir:6 – Gönyeli:0.

57'nci dakikada, Mihail Sivri'nin Julies Conteh'i düşürmesi nedeniyle orta hakem Emre Öztaşlı penaltı noktasını gösterdi, penaltı atışını Selçuk Amcaoğlu gole çevirdi, Cihangir:6 – Gönyeli:1.

70'inci dakikada, Gönyeli savunmasından kaptığı topla ceza sahasına giren Nwogbo C. Alosius kendisinin üçüncü, takımının yedinci golüne adını yazdırdı, Cihangir:7 – Gönyeli:1.

Geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşmayı 7-1'lik skorla kazanan Cihangir, üç puanın sahibi oldu.

Bu skorla ev sahibi takım Cihangir puanlarını 28'e yükseltirken; konuk takım Gönyeli 3 puanda kaldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.