SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Puanları paylaştılar 2 - 2

Puanları paylaştılar 2 - 2

Yakup Özorun Stadı'nda oynanan Bağcıl, Yeniboğaziçi maçı 2-2 eşitlikle sona erdi.

Yayın Tarihi: 02/03/15 08:40
okuma süresi: 3 dak.
Puanları paylaştılar 2 - 2
A- A A+

YER: Bostancı Yakup Özorun Stadı.

HAKEMLER:Osman Özpaşa, Serkan Topaloğlu, Cem Öksüzoğulları

B.BAĞCIL:Türkkan, Devrim, A.Zaifoğlu, Kaan, Raif, Sabri, Traore, Amani, Bayram, Zihni, Reşit

Y. BOĞAZİÇİ:Ersoy, M.Barkınay, M.Sakallı, İsmail(M.Çağakan dk.60), M.Tekpınar, Diallo, İ.Gökova, M.Çil(Türker dk.71), Adem(A.Yalçın dk.90), talat, Allen

GOLLER: Dk. 29 Amani (Pen), dk.63 Raif(B.Bağcıl) Dk.56 Diallo, dk.80 Türker (Y.Boğaziçi)

Yakup Özorun Stadı'nda oynanan Bağcıl,Yeniboğaziçi,maçı 2-2 eşitlikle sona erdi.

8. dakikada B.Bağcıl'dan Devrim'in soldan ortasında Traore kale ağzında bom boş pozisyonda topa dokunamadı ve takımı adına mutlak bir golü kaçırmış oldu.

26. dakikada B.Bağcıl defansının arkasında topla buluşan M.Çil'in sert vuruşunda top kaleci Türkkan'dan döndü, dönen topta Y.Boğaziçi futbolcusu İ.Gökova'ya yapılan hareketin penalti olduğu gerekçesiyle uzun süre hakeme itiraz edildi. Fakat karar değişmedi.

29. dakikada B.Bağcıl'dan Reşit'in pasında rakip ceza alanına giren Amani M.Sakallı tarafından düşürülünce hakem penalti noktasını gösterdi. Atışı kullanan Amani takımını 1-0 öne geçirdi.

45. dakikada Y.boğaziçi takımından Allen iki rakibinden sıyrıldıktan sonra sol ayağı ile uzak köşeye göndermek istediği top az farkla dışsrı gitti.

53. dakikada M.Barkınay'ın sağ taraftan ceza alanına girdiği andaki sert şutu kaleci Türkkan'dan döndü, defans topu kornere attı. Kornerden gelen topa bu kez M.Sakallı vurdu Türkkan bir kez daha topu kornere atmayı başardı.

56. dakikada skora denge geldi. Bu dakikada B.Bağcıl defansı ceza alanı içinden topu bir türlü uzaklaştıramadı. Topa en son vurmak isteyen Zihni ıska geçince Diallo topu ağlara yollamakta zorlanmadı ve skor 1-1 oldu.

62. dakikada Kaan'ın pasında Traore kaleci ile karşı karşıya kaldı. Topu ayağından fazla açınca top kalecide kaldı.

63. dakikada tecrübeli oyuncu Raif sol tarafta topla buluştu. Kaleye baktı ve sağ ayağıyla topu uzak köşeden ağlara yolladı ve B.Bağcıl 2-1 öne geçti.

76. dakikada Traore topla rakip ceza yayına kadar tek başına gitti. Sol taraftaki Amani'yi gördü. Amani'nin bekletmeden vuruşunda kaleci Ersoy topu tokatlayarak kornere attı.

80. dakikada gelişen Y.Boğaziçi atağında sağ taraftan yapılan ortada kaleci Türkkan büyük bir zamanlama hatası yapıp boşa çıkınca bu hatayı affatmeyen Türken skoru 2-2 yapan golü attı. A-2 gençler maçı 2-2 sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.