SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Suskun golcü

Suskun golcü

Ikechukwu Kenneth Ngwoke'nin 22 golle lider olduğu 16 haftada ülkemizden ayrılmasının ardından 17'nci haftada 2 gol atıp ona yetişen Kasım Tağman, son iki haftadır gol atamıyor.

Yayın Tarihi: 04/03/15 08:15
okuma süresi: 2 dak.
Suskun golcü
A- A A+

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından düzenlenen K-Pet Süper Ligi'nde şampiyonluk yarışı heyecanın ilk devre sonu ile bitmesinden sonra, Gol Krallığı Yarışı heyecanı da kalmadı.

Yenicami Ağdelen Kulübü (YAK) futbolcusu Ikechukwu Kenneth Ngwoke'nin 22 golle lider olduğu 16 haftada ülkemizden ayrılmasının ardından; 17'nci haftada 2 gol atıp ona yetişen Lefke futbolcusu Kasım Tağman, son iki haftadır gol atamıyor.

K-Pet Süper Ligi Gol Krallığı yarışında 22'er gol atan Ikechukwu Kenneth Ngwoke (YAK) ve Kasım Tağman'ı (Lefke) 15 gol atan David Anomel Anna (Mormenekşe) ve 14 gol atan Halil Turan (YAK) takip ediyor.

Kasım'ın Golü

Lefle Türk Spor Kulübü 20'inci haftada, ilk devre kendi sahasında 1-0 mağlup olduğu Yeniboğaziçi'ne konuk olacak.

Kalesinde 12 gol gören lider YAK'tan sonra, 13 golle ligin en az gol yiyen ikinci takımı olan Yeniboğaziçi karşısında atacağı gol veya goller Kasın Tağman için büyük önem taşıyor.

Kasın Tağman'ın gol veya golleri hem kendisini K-Pet Süper Ligi Gol Krallı yarışında lider yapacak, takımına üç puan kazandıracak, hem de Lefke'nin ilk deredeki mağlubiyetin rövanşını almasını sağlayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.