SPOR
okuma süresi: 5 dak.

Kendi Digitürk'ünüzü kendiniz yaratın

Kendi Digitürk’ünüzü kendiniz yaratın

Yeniliğin ve gelişimin öncüsü Digitürk, yine yepyeni bir hizmet ile kullanıcılarının karşısında.

Yayın Tarihi: 06/03/15 15:11
okuma süresi: 5 dak.
Kendi Digitürk’ünüzü kendiniz yaratın
A- A A+

Seç-İzle-Öde mantığıyla çalışan Digitürk İzlediğin Kadar Öde yöntemi sayesinde izleyeceklerinizi kendiniz seçecek, ödemenizi sadece izledikleriniz üzerinden gerçekleştireceksiniz. Nasıl mı? İlk olarak Digitürk giriş paketi almanız gerekiyor. Ardından seyretmek istediğiniz özel kanalları çeşitli kategoriler arasından seçmeniz gerekecek. Her paketin detaylarına göz atarak daha iyi bir karar vermek de tamamen sizin elinizde. Üstelik seçimlerinizi yaparken size özel birçok hediye ve sürprizden de yararlanabileceksiniz. Bu şekilde kapsamlı bir Digitürk paketine sahip olurken çok daha az ücret ödeyeceksiniz. Detaylı bilgi için özellikle İstanbul Digitürk Ümraniye bayileri ile iletişime geçmenizi tavsiye edebiliriz.

Digitürk için seçim yaparken dilerseniz sadece Digitürk internet uygulamasından faydalanabilirsiniz. Aylık belirli bir ücret karşılığında Digitürk internet Play uygulamasını kullanarak çok sayıda özel kanalı seyredebileceksiniz. Üstelik Lig Tv kanalları da bu seçenekler arasında yer alıyor. Yani tuttuğunuz takımın maçlarını izlemek için artık daha az ücret ödemeniz yeterli olacak. Digitürk internet uygulamasını standart aboneler de kullanabilecek. Digitürk, Play uygulamasını belirli dönemler için abonelerine hediye olarak sunabilmekte. Hediye süresi sona erdiğinde isteyen kullanıcılar Digitürk internet uygulamasını ücreti mukabilinde seyretmeye devam edebiliyorlar.

Digitürk paketleri, sizlere daha iyi bir Digitürk aboneliğine sahip olmanız için büyük kolaylıklar sağlıyor. Özellikle kendi Digitürk paketlerinizi oluştururken olabildiğince rahat davranabiliyorsunuz. Sadece seyredeceğiniz türde kanalları seçtiğinizden normalden daha az kanal sayısını yönetme şansınız oluyor. Seyretmediğiniz kanallara para ödemediğiniz için de Digitürk fatura tutarınız gözle görülür bir oranda azalıyor. Hem tasarruf yapmış, hem de Digitürk paketlerinden yararlanmaya devam etmiş oluyorsunuz.

Yeni ve kapsamlı Digitürk kampanyaları, seçimlerinizi çok daha özel ve çok daha anlamlı kılıyor. Digitürk kampanya ve sürprizleri sayesinde seyredebileceğiniz çok daha fazla kanal olacak. Siz de bu kanallar arasından kendi tercihlerinizi yapabileceksiniz. İzlemek istediğiniz kanalları bir araya topladığınızda Digitürk aboneliğinizin daha kaliteli bir hâl aldığını görmeye başlayacaksınız. Digitürk İzlediğin Kadar Öde kampanyası, diğer yayıncı platformların dikkatinden kaçmayacak bir kaliteye sahip. Digitürk Bahçelievler iletişim bilgilerini kullanarak bu kampanya hakkında daha çok detaya ulaşabileceksiniz. Digitürk iletişim detaylarını kendi istekleriniz doğrultusunda kullanma hakkına sahipsiniz. Digitürk yetkilileri ile ister telefon, ister fax ya da mail yoluyla iletişim sağlayabilirsiniz.

Digitürk iletişim bilgileri arasında çok önemli numara ve bilgiler yer almaktadır. İletişim alanında en çok dikkati Digitürk müşteri hizmetleri çeker. Digitürk müşteri hizmetleri aracılığı ile Digitürk yetkililerine telefon üzerinden erişebilir, böylece tüm isteklerinizi doğrudan doğruya iletebilirsiniz. Digitürk müşteri hizmetleri, haftanın 7 günü hizmet vermeye devam etmektedir. Digitürk müşteri hizmetlerini aradığınızda Digitürk'e özel fırsatlardan, paketlerden ve kampanyalardan da haberdar edilebilirsiniz. Ayrıca gereken durumlarda siz de İstanbul Digitürk müşteri hizmetleri çalışanları tarafından aranabilirsiniz. Digitürk müşteri hizmetlerinden yapılan aramalar, genellikle kullanıcıları yeni kampanya ve özelliklerden haberdar etmek amacıyla yapılmaktadır.

Digitürk kullanıcısı olmak gün geçtikçe daha basit bir iş haline geliyor. Şimdilerde Digitürk bayilerine yapacağınız başvurular bile anında değerlendiriliyor. Kalite açısından ciddi bir yükseliş içerisinde olan Digitürk, bu yükselişe sizi de dâhil edecek. Özellikle İstanbul sınırlarında bulunan Digitürk bayi, şube ve merkezlerinin büyük ilerleme kaydettiklerini söyleyebiliriz. İstanbul Digitürk Beylikdüzü bayileri, diğer illerde ve ilçelerde bulunan Digitürk bayi ve şubeleri için iyi birer örnek konumunda. Digitürk İstanbul teknik hizmetinin ileri seviyede olmasında Digitürk merkezinin bu bölgede bulunmasının önemli bir etkisi söz konusu. İstanbul başta olmak üzere Diğer kentlerde ve bu kentlerin bünyesinde yer alan ilçelerde yer alan Digitürk merkez, şube ve bayi sayısı gün geçtikçe ciddi oranda artmaya devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.