SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Denktaş ile Sertoğlu düellosu

Denktaş ile Sertoğlu düellosu

Bir dizi temaslarda bulunmak için Ankara'da bulunan Başbakan Yardımcısı ve spor bakanı Serdar Denktaş, TFF'nin FIFA'ya başvurusu konusunda yapılan açıklamaları kınadığını kaydetti.

Yayın Tarihi: 11/03/15 08:02
okuma süresi: 2 dak.
Denktaş ile Sertoğlu düellosu
A- A A+
Dün BRT ekranlarında canlı yayınlanan Günün Özeti programa telefoniyen katılan Denktaş,TFF ilk günden beridir adadaki futbola çözüm bulmak ve KKTC gençliğine uygulanan ambargoyu ortadan kaldırmak için uğraş verdiğini,bunun da kendilerinin en büyük beklentisi olduğunu söyledi.

Yapılan bu girişimin yanlış anlaşıldığını ve TFF'nin acımasızca eleştirildiğini söyleyen Serdar Denktaş bu tür açıklamalardan dolayı KTFF Başkanı'nı kınadığını açıkladı.

Ülkeye döner dönmez spor yazarları ile biraraya gelip olayı geniş bir şekilde anlatacağını söyleyen Denktaş,TFF'nin bu davranışına teşekkür etmek yerine acımasızca eleştirilmesine anlam veremediğini söyledi.

Sertoğlu : "Ben de onu konıyorum"

Başbakan Yardımcısı ve Spor Bakanı Serdar Denktaş'ın açıklamaları üzerine telefoniyen programa katılan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ise Serdar Denktaş'ın konuyu tam olarak anlamadan açıklama yaptığığını söyledi.

Yaşanan olayın ne olduğunu bilmeden açıklama yapmak yanlış olur diyen Sertoğlu, "Sayın Bakan bizimle görüşüp olayın gerçek boyutunu öğrensin ondan sonra açıklama yapsın" dedi.

"İstemesi halinde Sayın Denktaş'a bize gönderilen mektubu ve TFF'nin mektubunu gösterebilirim" diyen Hasan Sertoğlu

TFF ile herzaman işbirliği yapmaya hazır olduklarını ancak TFF'nin kendilerini muhatap almadığını söyledi ve "yapılan bu girişime karşıyız" dedi.

Spor Bakanı Denktaş'ın kendisini kınamasına da "Ben de onu şiddetle kınıyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.