SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Kartal'ın keyfi yerinde 4-0

Kartal'ın keyfi yerinde 4-0

Rakibi Larnaka Gençlerbirliği'ni 4-0'lık skorla mağlup eden Yenicami Ağdelen Kulübü, son haftalarda yaşanan olumsuzluklara "Dur" dedi ve şampiyonluk yolunda büyük bir adım attı

Yayın Tarihi: 16/03/15 08:04
okuma süresi: 3 dak.
Kartal'ın keyfi yerinde 4-0
A- A A+

STAT: Atatürk.

HAKEMLER: Savaş Tilki, Hakkı Emir, Serkan Topaloğlu.

YENİCAMİ : Yusuf Yontar, Erbay Bertiz, Serhan Önet, Erkan Neval Esengül, Halil Turan, Ünal Kaya, Uğur Sönmez, Esin Sonay (Okan Göktürk), Batshi Tshinozola Patrick (Behiç Kum), Erdoğ Barkınay (Ahmet Aygörmez), Çağdaş Arslan

GENÇLER BİRLİĞİ : Ali Aydemir, Sinan Öğüt, Mehmet Göktaş (Mehmet Çavuş), Umut Göktaş, Hüseyin Gökşan, Salih Kaptan, Şenol Şöför, Abiye John Green, Sertan Kurukafa (Abdullah Kaya), Ufuk Fırat, Halil Türen (Arif Uysal)

GOLLER: Dk:4, dk:90 Halil Turan, dk:11 Çağdaş Arslan, dk:40 Esin Sonay (Yenicami).

K-Pet Süper Ligi'nin 21'inci haftasında lider Yenicami Ağdelen Kulübü (YAK) rakibi Larnaka Gençlerbirliği'ni 4-0'lık net bir skorla mağlup ederek kendisini yeniden buldu.

4'üncü dakikada, YAK'tan Serhan Önet'in kullandığı serbest vuruşla topla buluşan Halil Turan ceza alanı üzerinde yerden sert vurdu ve takımını öne geçiren golü kaydetti, YAK:1 – Gençlerbirliği:0.

11'inci dakikada, YAK futbolcusu Ünal Kaya'nın düşürülmesi ile ceza alanı sağ çaprazında kazanılan serbest vuruşu Çağdaş Arslan kullandı. Bu futbolcunun barajın üzerinden yaptığı vuruş ağlarla buluştu ve fark ikiye yükseldi, YAK:1 – Gençlerbirliği:0

31'inci dakikada, gelişen YAK atağında Halil Turan kendi toplu ile yalnız başında Gençlerbirliği ceza sahasına girdi, kaleci Ali Aydemir ile karşı karşıya kaldı, ancak rakibini geçmek isterken top kalecide kaldı.

40'ıncı dakikada, YAK'tan Esin Sonay'ın ceza alanı içerisinde düşürülmesi sonucu kazanılan penaltı atışını yine Esin Sonay ağlara gönderdi, YAK:3 – Gençlerbirliği:0.

Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi YAK'ın 3-0'lık galibiyetinde kapandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf konuk takım Gençlerbirliği oldu.

49'uncu dakikada, Yenicami ceza alanına soldan yapılan ortada arka direkte buluşan Arif Uysal'ın kafa pasında top Sertan Kurukafa'nın önünde kaldı, bu futbolcunun sert şutunda top direk dibinden dışarı gitti.

Bu pozisyondan bir dakika sonra YAK ceza alanı içerisinde yaşanan karambolde kale çizgisi üzerinde YAK savunma oyuncuları topu çıkardı.

53'üncü dakikada, Gençlerbirliği'nden Ufuk Fırat'ın kullandığı serbest vuruşta top üst direkten oyun alanına geri döndü.

89'uncu dakikada, YAK'tan Halil Turan sağ çaprazdan Gençlerbirliği ceza sahasına girdi, sert vuruşunda top kaleci Ali Aydemir'den sekerek ağlarla kucaklaştı ve karşılaşmanın skorunu YAK:4 – Gençlerbirliği:0 olarak ilan etti.

Bu skorla lider YAK puanlarını 53'e yükseltti ve an yakın takipçisi Küçükkaymaklı ile 8 puanlık farkı korudu.

Foto: Raif Özgüren

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.