SPOR
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ Antalya'da gururumuz oldu

GAÜ Antalya'da gururumuz oldu

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) yüksek öğretimde 30. yılını kutladığı 2014-2015 akademik yılında gösterdiği başarılı çalışmalarına spor alanında da devam ederek finale kadar yükseldi.

Yayın Tarihi: 22/03/15 09:51
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ Antalya'da gururumuz oldu
A- A A+

GAÜ'den verilen bilgiye göre, Antalya'da 107 üniversitenin katılımıyla düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Masatenisi Şampiyonası'nda namağlup olarak final oynamaya hak kazanan GAÜ Masatenisi takımı, Marmara Üniversitesi ile heyecan dolu bir karşılamanın ardından Türkiye ikincisi olmayı başardı.

Girne Amerikan Üniversitesi'nin adını finale yazdıran masatenisi takımımız, Antalya'da gösterdiği üstün performansıyla, izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Final maçında oldukça yüksek performans gösteren GAÜ takımı, güçlü rakibi karşısında 3-1 mağlup olmasına rağmen herkesin takdirini kazandı.

Alınan bu sonuçla Türkiye Üniversitelerarası Masatenisi Şampiyonası ikincisi olan GAÜ takımı, bundan sonraki ferdi karşılaşmalarla adından söz ettirmeye devam edecek.

Şampiyonada kupalar ferdi maçların tamamlanmasıyla, pazartesi günü düzenlenecek seremonide verilecek.

ALINAN SONUÇLAR

Girne Amerikan Üniversitesi'nin Türkiye Üniversitelerarası Masatenisi Şampiyonası'nda aldığı sonuçlar şöyle:

GAÜ 3 Kırklareli Üniversitesi 0

GAÜ 3 Gaziantep Üniversitesi 0

GAÜ 3 Süleyman Demirel Üniversitesi 0

GAÜ 3 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 0

GAÜ 3 İnönü Üniversitesi 0

GAÜ 1 Marmara Üniversitesi 3

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.