SPOR
okuma süresi: 4 dak.

Maçı kazanan avantaj yakalar

Maçı kazanan avantaj yakalar

Bu yıl Pepsi Kıbrıs Kupası Çeyrek Finali'nde karşılaşacak olan, geçtiğimiz yılın iki finalisti Yenicami ile Lefke'nin teknik direktörleri ayni fikir ve hedefte. "Bu maçı alan Kupaya çok yaklaşır. Turu geçen biz olmalıyız"

Yayın Tarihi: 25/03/15 08:54
okuma süresi: 4 dak.
Maçı kazanan avantaj yakalar
A- A A+

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından düzenlenen Pepsi Kıbrıs Kupası'nın Çeyrek Final karşılaşmaları 28 Mart 2015, Cumartesi günü oynanacak.

Geçtiğimiz yılın iki Pepsi Kıbrıs Kupası finalisti Yenicami ile Lefke, bu yıl Pepsi Kıbrıs Kupası Çeyrek Finali'nde karşı karşıya gelecekler. 20 Temmuz Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 14:30'da başlayacak.

Sezona Pepsi Kıbrıs Kupası'nı hedefleyerek başlayan 4 takımın bir birleri ile eşleştiklerine dikkat çeken Yenicami Teknik Direktörü Turan Altay ve Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu ayni fikirleri dile getirdiler ve ayni hedefleri ortaya koydular.

Teknik direktörlerini ikisi de "Bu maçı alan Kupaya çok yaklaşır. Turu geçen biz olmalıyız" dediler.

Turan Altay

"Sezona başlarken 3 hedefimiz vardı" diyen Yenicami teknik Direktörü Turan Altay, "Süper Kupa'yı aldık. Şampiyonluğa çok yakınız. Kupa için de Lefke karşısına çıkacağız. Kupayı hedefleyen 4 takım bir birleri ile eşleşti. Bu nedenle çeyrek finalde başarılı olan takım kupayı yarılayacaktır" dedi.

Karşılaşmanın final havası şeklinde geçeceğine olan inancını vurgulayan Altay, "Bu maça iyi hazırlanıyoruz. Eksik veya cezalı futbolcumuz yok. Geçtiğimiz hafta elde ettiğimiz Yeniboğaziçi galibiyeti ile birlikte kulübümüzün yeni bir yönetime kavuşması futbolcularımızı motive etmiştir" şeklinde konuştu.

Lefke ile oynayacakları karşılaşmanın, yeni yönetim ile çıkacakları bu ilk karşılaşma olacağına da dikkat çeken Turan Altay, "Bu maçı kazanıp, turu geçen taraf olmak istiyoruz. Böylesi önemli bir karşılaşmada siyah beyazlı taraftarımızı yanımızda görmek de istiyoruz" dedi.

Toygar Davulcu

Takımının tek bir hedefi kaldığını, bunun da Pepsi Kıbrıs Kupası olduğunu vurgulayan Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu, "Küçükkaymaklı karşılaşmasının bizim için hiçbir önemi yoktu. Bu nedenle bu karşılaşmayı çoktan bir kenara bırakıp, hafta sonu Yenicami ile oynayacağımız kupa maçı için hazırlıklara başladık" dedi.

Geçtiğimiz sezonun iki finalist takımının karşılaşmasını kazanan tarafın finali garantileyip, kupayı kazanmaya en yakın takım olacağına dikkat çeken Davulcu, "Bu maçı kazanıp, turu geçen takım biz olmalıyız.

Çok sıkıntılı günler geçirdiklerini, taraftarın kendilerine kırgın olduğunu da bildiklerini belirten Davulcu, menekşe beyazlı taraftara seslendi. Davulcu, "Kırgınlıkları bir yana bırakıp, bu karşılaşmada tek yürek olalım. Kazanırsak Lefke kazanacak, kaybedersek Lefke kaybedecek. Unutulmamalıdır ki, Lefke'den başka Lefke yoktur" şeklinde konuştu.

Davulcu, sakatlığı devam eden Aykut Esmeraslan'ın dışında, takımda başka bir sorun olmadığını da belirtti.

Yenicami takımı karşılaşma öncesi Merit Lefkoşa Otel'de kampa girerken; Lefke takımı karşılaşmaya her gün antrenman yapıp, bir araya gelerek hazırlanıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.