SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Kartal'a başkan dopingi!

Kartal’a başkan dopingi!

Pepsi Kıbrıs Kupası çeyrek final maçında yarın Lefke ile karşılaşacak olan Yenicami hazırlıklarını dün de sürdürdü.

Yayın Tarihi: 27/03/15 08:17
okuma süresi: 2 dak.
Kartal’a başkan dopingi!
A- A A+

Hamitköy Stadı'nda gerçekleştirilen antrenmana dün akşam başkanlığa seçilen Enver Kahveciler de katıldı.

"Sezona başlarken 3 hedefimiz vardı" diyen Yenicami teknik Direktörü Turan Altay, "Süper Kupa'yı aldık. Şampiyonluğa çok yakınız. Kupa için de Lefke karşısına çıkacağız. Kupayı hedefleyen 4 takım bir birleri ile eşleşti. Bu nedenle çeyrek finalde başarılı olan takım kupayı yarılayacaktır" dedi.

Karşılaşmanın final havası şeklinde geçeceğini vurgulayan Altay, "Bu maça iyi hazırlandık. Eksik veya cezalı futbolcumuz yok. Geçtiğimiz hafta elde ettiğimiz Yeniboğaziçi galibiyeti ile birlikte kulübümüzün yeni bir yönetime kavuşması futbolcularımızı motive etmiştir" şeklinde konuştu.

Lefke ile oynayacakları karşılaşmanın, yeni yönetim ile çıkacakları bu ilk karşılaşma olacağına da dikkat çeken Turan Altay, "Bu maçı kazanıp, turu geçen taraf olmak istiyoruz. Böylesi önemli bir karşılaşmada siyah beyazlı taraftarımızı yanımızda görmek de istiyoruz" dedi.
Fotoğraf: Raif Özgüren

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.