SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Topaloğlu: "Namağlup şampiyonluk herkese nasip olmaz"

Topaloğlu: "Namağlup şampiyonluk herkese nasip olmaz"

Türk Ocağı teknik direktörü Hasan Topaloğlu "Bir takım şampiyon olabilir. Her futbolcu da şampiyonluk yaşayabilir. Ama namağlup şampiyon olmak herkese kısmet olmaz. Bu nedenle de Türk Ocağı olarak ligi namağlup bitirmeliyiz.

Yayın Tarihi: 18/04/15 10:05
okuma süresi: 1 dak.
Topaloğlu: "Namağlup şampiyonluk herkese nasip olmaz"
A- A A+

K-PET Birinci Lig şampiyonu Türk Ocağı, yarın Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı'nda Yalova'yı konuk edecek. Savaş Tilki'nin yöneteceği maç öncesinde Türk Ocağı teknik direktörü Hasan Topaloğlu açıklamalar yaptı.

Hasan Topaloğlu'nun açıklamaları şöyle: "Bir takım şampiyon olabilir. Her futbolcu da şampiyonluk yaşayabilir. Ama namağlup şampiyon olmak herkese kısmet olmaz. Namağlup şampiyonluk uzun yıllar sonunda olabilir. Bu nedenle de Türk Ocağı olarak ligi namağlup bitirmeliyiz. Futbolcularımız bunu başarırlarsa Türk Ocağı tarihine isimlerini altın harflerle yazdıracaklar.

Ben namağlup ünvanını kendim için istemem. Ben daha önce Yenicami'de bu gururu yaşadım. Ben namağlup ünvanını başta genç futbolcularım olmak üzere tüm futbolcularım için isterim."
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.