SPOR
okuma süresi: 1 dak.

FIFA ve UEFA normlarına uygun hazırlanan KTFF Tüzüğü onaylandı

FIFA ve UEFA normlarına uygun hazırlanan KTFF Tüzüğü onaylandı

FIFA ve UEFA normlarına uygun hazırlanan yeni Futbol Federasyonu Tüzüğü, KTFF Genel Kurulu'nda 38 kabul 2 çekimser oy ile onaylandı.Bu tüzük, Kasım 2013'te KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ile KOP Başkanı Kostakis Koutsoumnis arasında yapılan ve FIFA Başkanı Step Blater ile UEFA Başkanı Michael Platini'nin şahit olarak imza attığı antlaşma açısından ilk somut adım olarak görülüyor.

Yayın Tarihi: 08/05/15 18:30
okuma süresi: 1 dak.
FIFA ve UEFA normlarına uygun hazırlanan KTFF Tüzüğü onaylandı
A- A A+

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nun bugün gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurulu'nda, Genel Kurul üyelerine sunulan yeni tüzük 38 kabul 2 çekimser oy ile onaylandı.

KTFF Usul ve Esasları Tüzüğü'nde yapılan ve FIFA ile UEFA'nın tüm kurallarının uygulanmasını öngören değişiklikler 30 sayfadan oluşuyor.

Söz konusu çalışma, Kasım 2013'te KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ile KOP Başkanı Kostakis Koutsoumnis arasında yapılan ve FIFA Başkanı Step Blater ile UEFA Başkanı Michael Platini'nin şahit olarak imza attığı antlaşma açısından ilk somut adım olarak görülüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.